Kokeile kuukausi maksutta

Rakentamisen ja talotekniikan kauppa tippui Keskolla

Rakennusalan volyymien pieneneminen näkyy Keskollakin.

Rakennustuotteiden myynti on heikentynyt. Kuva: Kesko

Kesko arvioi yltävänsä tänä vuonna 680–760 miljoonan euron liikevoittoon. Keskeisiä näkymiin vaikuttavia epävarmuustekijöitä ovat inflaation ja korkotason kehitys sekä käynnissä oleva Venäjän hyökkäyssota Ukrainassa.

Rakentamisen ja talotekniikan kaupassa Keskon liikevaihto laski tammi-kesäkuussa 2023 edellisvuodesta 10,8 prosenttia ja oli 1 148,8 miljoonaa euroa. Vertailukelpoinen liikevoitto oli 72,0 miljoonaa euroa. Kannattavuus heikkeni, mutta pysyi edelleen hyvällä tasolla. Tulos laski sekä rautakaupassa että teknisessä tukkukaupassa rakentamisen volyymin heikennyttyä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakentamisen ja talotekniikan kauppa tippui Keskolla”

Viimeisimmät näkökulmat