Työmaainsinööri asuin- ja toimitilarakennuskohteille

Päivämäärät Julkaistu 10.5.2019 Hae viimeistään 19.5.2019

Haemme työmaainsinööriä asuin- ja toimitilarakennuskohteille Jyväskylään

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Jyväskylän Kankaan vanhaan tehdasmiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät Tourujoen luonnonläheinen ympäristö, kestävä kehitys, viisaat ratkaisut asukkaille ja alueen yrityksille sekä läheiset keskustan ja Seppälän palvelut.

Mitä pääset tekemään?

Työmaainsinöörinä toimit linkkinä hankinnan, tuotannon ja suunnittelunohjauksen välissä asuin- ja toimitilanrakennustyömailla (uudis- ja saneerauskohteita). Tuet hankkeita valmistelemalla monipuolisia materiaali- ja työvoimahankintoja, täsmentämällä urakkarajoja ja tekemällä tietomallipohjaista määrälaskentaa. Teet hankkeiden kustannusvalvontaa yhteistyössä tuotannon kanssa. Osallistut suunnittelupalavereihin ja aikatauluttamiseen, valmistelet aineistoja sekä tarkistat lisä- ja muutostyötarjouksia.

Olet mukana kehityshankkeissa ja jalkautat uusia toimintatapoja. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

– soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
– aiempaa kokemusta työmaainsinöörin tehtävistä
– aikataulusuunnittelun ja tietomallien käyttöön liittyvää osaamista
– järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
– tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 19.5.2019 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Rakennuspäällikkö Jukka Patala (p. 040 582 9501, jukka.patala@skanska.fi) ja työpäällikkö Juha Ruokolainen (p. 040 526 2357, juha.ruokolainen@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, projekteista ja tiimistämme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi