Projektipäällikköjä

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 1.4.2020 Hae viimeistään 12.4.2020

Liiketoimintamme kasvaessa haemme Helsinkiin pääkonttorille rakennuttamisen projektipäällikköjä. Voit olla erikoistunut joko palvelurakennus-, toimitila-, asuntokorjaus- tai infrahankkeisiin. Johdat hankkeita tiimisi kanssa, johon lisäksesi kuuluvat tyypillisesti projekti-insinööri, rakennustyönvalvoja, LVIA työnvalvoja ja sähkötyönvalvoja. Toimit hankkeissa johtavana konsulttina ja vastaat hankkeiden laadullisesta, ajallisesta ja kustannustehokkaasta menestyksestä.

Arvostamme:

  • vähintään kolmen vuoden kokemusta rakentamisen tehtävistä
  • kokemusta projektinjohtamisesta tai työnjohtotehtävistä
  • ammattimaista ja sitoutunutta otetta työhön
  • hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • valmiuksia itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn.

 

Koulutuksesi voi olla rakennus-, LVI- tai sähköinsinööri, -DI tai –teknikko. Työssäsi tarvitset myös suomen kielen taitoa ja hyvää tietoteknistä osaamista. Aiempi rakennuttamiskokemus ja alan pätevyydet ovat iso plussa!

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kehittyvässä yrityksessä. Pääset mukaan monipuolisiin rakennushankkeisiin, joissa saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Käpylässä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Mukavassa työyhteisössämme tueksesi ja kollegoiksesi saat ison joukon rakennusalan ammattilaisia.

Hae meille helposti vastaamalla muutamaan hakemuslomakkeen kysymykseen ja liittämällä mukaan CV:si. Hakuaika on 12.4. saakka. Toimithan kuitenkin toimia ripeästi, sillä etenemme prosessissa sitä mukaa, kun hakemuksia tulee.

Vastaan mielelläni kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostitse: henkilöstöpäällikkö Anu Karppinen puh. 050 3133 412, anu.karppinen@valvontakonsultit.fi.

Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy on rakennuttamisen, hankkeen johdon ja työmaavalvonnan asiantuntijayritys. Tuotamme hankkeisiin projektinjohtoa, hankekehitystä, valvontaa ja rakennuttamisen osakokonaisuuksien koordinointia, joita ovat mm. turvallisuuskoordinaattori, kosteudenhallintakoordinointi ja puhtaudenhallintakoordinointi.  Palveluksessamme työskentelee n. 90 rakennuttamisen ammattilaista.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi