Arkkitehti

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 20.11.2020 Hae viimeistään 30.11.2020

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme arkkitehtia vakituiseen virkasuhteeseen rakennusvalvontaan.

Tehtäviisi kuuluu kaikkien vaativuusluokien korjaus- ja uudisrakentamista koskevien hankkeiden ohjaus ja lupakäsittely. Toimit myös päättäjänä käsittelemissäsi uudisrakentamishankkeissa 3000kem saakka sekä korjausrakentamishankkeissa. Tehtävä sisältää asiantuntijatyön lisäksi myös asiakaspalvelua. Työ vaikuttaa suoraan kaikille yhteisen kaupunkiympäristön laatuun.

Työssä tarvitaan syvällistä ja laaja-alaista rakennussuunnittelun, kaavoituksen, rakennussuojelukysymysten ja rakennuslainsäädännön tuntemusta sekä kykyä niiden soveltamiseen käytännössä.

Tarjoamme sinulle osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen, mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät ja monipuoliset työsuhde-edut. Upouusi Kaupunkiympäristötalo on vastikään valmistunut hyvien kulkuyhteyksien varrelle Kalasatamaan, ja työtä on mahdollista tehdä myös etänä.

Edistämme Helsingin kaupungilla henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Tehtävän kelpoisuusehto:
Arkkitehdin tai vastaava ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen taito.

Lisäksi tehtävässä edellytetään:
Riittävää kokemusta rakennussuunnittelusta ja/tai muista rakennusvalvontatehtäviin perehdyttävistä töistä.

Virkaan valittavan on 30 päivän kuluessa virkaanottopäätöksen tiedoksisaannista esitettävä työterveyshuollon hyväksyttävä arvio edellytyksistä hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Täytäthän hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi (KYMP-03-35-20). Kirjallisen hakemuksen voit toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon, kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus KYMP-03-35-20. (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13). Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

30.11.2020 klo 16:00.

Lisätietoja tehtävästä antaa
Tiimipäällikkö Ulla Vahtera 09-310 26324 (maanantaisin ja torstaisin klo 10-12) ulla.vahtera@hel.fi
Yksikön päällikkö Salla Mustonen 09-310 26445 (torstaisin klo 10-12) salla.t.mustonen@hel.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi