Kokeile kuukausi maksutta

Asfalttialan kouluttaja (opettaja)

Hyria koulutus Oy
Sijainti Hyvinkää
Päivämäärät Julkaistu 16.2.2024 Hae viimeistään 24.3.2024

Kiinnostaisiko mahdollisuus muotoilla työpäivästäsi sinun näköisesi? Tule Hyriaan! Meillä saa innostua ja onnistua. Saat käyttää omaa osaamistasi ja vaikuttaa siihen mitä teet. Täällä et jää yksin – aina saa tukea.

Haemme asfalttialan kouluttajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 15.4.2024 – 7.6.2024. Tehtävään kuuluvat asfalttialan opetus, työelämässä oppimisen ohjaus sekä alan koulutuksen kehittäminen. Opetat ja ohjaat tulevia alan ammattilaisia kampuksella ja muissa oppimisympäristöissämme. Pääset hyödyntämään omaa ammattitaitoasi sekä suunnittelemaan ja kehittämään koulutusta aina paremmin työelämän ja opiskelijoiden tarpeita vastaavaksi.

Oman alasi kouluttamisen lisäksi tehtäviisi kuuluu opintojen henkilökohtaistaminen opiskelijan tarpeita vastaavaksi. Kouluttajana seuraat myös opiskelijoidesi opintojen edistymistä. Työhösi sisältyy työelämässä oppimisen ohjausta, osaamisen arviointia ja muuta työelämäyhteistyötä. Hyödynnät työssäsi monipuolisia ja vaihtelevia opetusmenetelmiä ja -ympäristöjä. Oppimisen mielekkyyttä lisätään meillä digitaalisuutta ja teknologia-avusteisuutta hyödyntämällä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on alan soveltuva koulutus sekä vahvaa ja monipuolista käytännön työkokemusta alan erilaisista työtehtävistä. Toivomme sinulta vahvaa osaamista päällystystyöstä ja kokemus maapuolesta on eduksi. Työ on pääosin päivätyötä ja pääasiallinen toimipiste sijaitsee Hyvinkäällä. Eduksesi luetaan myös kokemus koulutus- ja ohjaustyöstä sekä hyvät työelämäyhteydet.

Oppija on meille tärkein. Uskot oppijan tahtoon sekä kykyyn kasvaa ja kehittyä. Työssäsi olet kiinnostunut siitä, mitä opiskelijoille kuuluu; kohtaat opiskelijoita arvostavasti sekä tuet ja kannustat heitä. Tehtäviisi kuuluu moniammatillinen yhteistyö opiskelijan opintojen ja hyvinvoinnin tukemiseksi. Tasavertaisesti ja arvostavasti kohtaaminen näkyy niin puheissasi kuin teoissasi.

Kelpoisuusehdot tehtävään määräytyvät asetuksen (A14.12.1998/986) mukaan: soveltuva korkeakoulututkinto, pedagogiset opinnot ja vähintään kolmen vuoden käytännön työkokemus opetettavalta alalta TAI alalle soveltuva erikoisammattitutkinto, pedagogiset opinnot ja vähintään viiden vuoden käytännön työkokemus opetettavalta alalta. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan määräajaksi valita hakija, joka ei täytä kelpoisuusvaatimuksia.

Mikäli sinulla ei ole vielä suoritettuna pedagogisia opintoja, voimme tukea sinua opintojen suorittamisessa. Voit hakea tehtävään, vaikka et täyttäisi kelpoisuusehtoja. Ehkä olet alasi kokenut ammattilainen, ja haluaisit siirtyä jakamaan osaamistasi eteenpäin?

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät ammatillisia aikuiskoulutuskeskuksia koskevan työehtosopimuksen mukaan. Lopulliseen palkkaan vaikuttavat mm. koulutus, työkokemus ja muu osaaminen. Ennen työn aloittamista valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta annetun lain (Laki 504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävissämme on käytössä koeaika. Ensisijaisen toimipisteen lisäksi työssäkäyntialueena voivat olla kaikki Hyrian toimipisteet.

Kun aloitat, haluamme, että viihdyt ja voit hyvin. Opiskelijaravintolamme tarjoavat maksuttoman aamupuuron arkiaamuisin sekä henkilöstöhintaisen lounaan. Henkilöstötapahtumien ja työhyvinvointitoiminnan lisäksi tuemme sinua Smartum-edulla ja työsuhdepolkupyöräedulla sekä alennuksilla hyvinvointiklinikallemme. Joustavat työterveyspalvelumme ovat käytössäsi ympäri vuorokauden. Esihenkilömme ovat saaneet henkilöstökyselyissä huippuarvosanat ja me kyllä huomaamme, kun sinäkin onnistut työssäsi odotettua paremmin. Henkilöstön palkitsemisen periaatteista päätetään vuosittain yhdessä työntekijöiden edustajien kanssa. Kannustamme myös jatkuvasti oman osaamisesi kehittämiseen.

Hakeminen:

Hae viimeistään 24.3.2024 täältä > löytyvästä linkistä.

Tiedustelut:

Koulutuspäällikkö Mika Auvinen, p. 050 365 574, mika.auvinen@hyria.fi

Lisätietoja

https://www.hyria.fi/urat
https://www.hyria.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat