Kokeile kuukausi maksutta

Asiantuntija

Rakentamisen Laatu RALA ry
Sijainti Koko Suomi
Päivämäärät Julkaistu 17.6.2022 Hae viimeistään 8.8.2022

Rakentamisen Laatu RALA ry on suomalaisen rakennetun ympäristön laatua ja vastuullisuutta sekä rakennusalan läpinäkyvyyttä edistävä asiantuntijaorganisaatio. RALA-sertifiointi on ISO-järjestelmän pohjalta suomalaisen rakennusalan erityistarpeisiin kehitetty sertifiointimenettely. Sertifiointi perustuu yrityksen johtamisjärjestelmän jatkuvaan arviointiin ja kehittämiseen, ja se voi kohdistua yhteen tai useampaan johtamisjärjestelmän osa-alueeseen.

RALA etsii
ASIANTUNTIJAA LAATU-, YMPÄRISTÖ- JA TURVALLISUUSJÄRJESTELMIEN ARVIOINTITYÖHÖN

TARJOAMME mahdollisuuden vaikuttaa aidosti suomalaiseen rakentamiseen. Arvioit alan yritysten laatu-, ympäristö- ja turvallisuusjohtamista ja autat heitä kehittämään toimintaansa. Tehtävä on itsenäinen ja asiakkaasi toimivat sekä infra- että talonrakentamisen parissa.

SINULTA ODOTAMME aiempaa kokemusta rakennusalalta sekä ymmärrystä siitä, mikä merkitys johtamisjärjestelmällä on laadukkaalle ja vastuulliselle rakentamiselle. Ajattelet asiakaslähtöisesti ja haluat kehittää RALAn palvelua ja omaa tekemistäsi jatkuvasti eteenpäin.

Tarkemmat tiedot tehtävästä ja hakuohjeet osoitteessa www.rala.fi. Hakuaika päättyy 8.8.2022.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi