Haemme työnjohtajaa (runkomestari) asuntorakentamisen uudiskohteisiin PK-seutu

Värväämö
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 30.9.2020 Hae viimeistään 25.10.2020

Haemme parhaillaan asiakkaallemme asuntorakentamisen kohteisiin runkomestaria. Yritys on kooltaan keskikokoinen ja rakentaa uudiskohteita Pääkaupunkiseudulla. Kohteet ovat haastavia ja sopiva tausta tehtävään on sinulla, jolla on n. 5 vuotta työnjohdon kokemusta uudiskohteista ja etenkin runkovaiheesta.

Viimeisen kahden vuoden aikana yli 100 rakennusalan toimihenkilöä on saanut kauttamme uuden työn ja onnistumisprosenttimme on ollut 97%. Tiedämme, että työpaikan muutos on iso päätös ja teemme parhaamme, että vaihdos onnistuu hyvin. Aloitus on sovittavissa joustavasti syksyn aikana. Työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa (suorarekrytointi) ja tehtävä on vakituinen. Hoidamme kaikki yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti.

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja (runkovaihe) uudisrakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.
-Noin 4-5 vuoden kokemusta runkovaiheen työnjohdosta uudisrakentamisen kohteissa.
-Sujuvaa suomen kielen taitoa, englannin kielen taito on plussaa.
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.

MITÄ ME TARJOAMME:
-Vakituisen työsuhteen asiakkaallamme.
-Mahdollisuuden edetä urallasi.
-Mielenkiintoisia ja haastavia kohteita.
-Reilun palkkauksen.
-Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin.

Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Voit myös lähettää CV:n hakulinkistä. Haku päättyy 25.10.2020. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 ja Juho p. 050-5149958 tai lähetä sähköpostia sonja.vainio@varvaamo.fi tai juho.palosaari@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi