Hankekehityspäällikkö

Skanska Talonrakennus Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 8.7.2020 Hae viimeistään 9.8.2020

Haemme hankekehityspäällikköä BoKlokille pääkaupunkiseudulle

Innostutko puurakentamisesta? Oletko valmis uudistamaan asuntorakentamisen perinteitä? Sykkiikö sydämesi tyytyväisille asiakkaille ja hyvälle asiakaspalvelulle?

BoKlok on erilainen asumisen konsepti, jonka ovat kehittäneet yhteistyössä IKEA ja Skanska. Yhdessä rakennamme fiksuja ja ympäristötehokkaita koteja, joissa yhdistyvät hyvä laatu ja design kohtuullisin asumiskustannuksin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Kanssamme pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Meillä teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä.

Mitä pääset tekemään?

Hankekehityspäällikkönä vastuullasi on BoKlokin maanhankinta ja siihen liittyvät tehtävät. Etsit, hankit ja hallinnoit tontteja, joille voimme rakentaa BoKlok-koteja, ja siten osallistut BoKlokin hankeaihioiden luomiseen. Tehtävänäsi on luoda myös hankkeita sijoittajille. Käyt aktiivista vuoropuhelua kaupunkien, kaavoittajien, maanomistajien, kiinteistösijoittajien ja muiden B2B-asiakkaiden kanssa varmistaaksesi, että hankkeita on mahdollista käynnistää. Liiketoimintamme ymmärtäminen ja näkemys maanhankinnan strategisesta merkityksestä rakennusyritykselle antaakin sinulle hyvät eväät tehtävässä menestymiselle.

Sinulla on keskeinen rooli kaikissa maanhankintaan liittyvissä tehtävissä koko toiminta-alueellamme: Vastaat kaavoitus- ja kohdetietojen hankinnasta ja raportoinnista, joiden perusteella varmistat tontin sopivuuden BoKlok-kohteeksi. Teet investointiesityksiä ja hankeaihion ollessa osaltasi valmis, annat kapulan projektipäällikölle. Huolehdit myös tonttivarantomme seurannasta ja ennustamisesta.

Teet tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Oletkin vahvoilla tehtävässä, koska sinulla on vankan asiaosaamisen lisäksi vahvat yhteistyötaidot. Tartut rohkeasti asioihin ja kehität omalta osaltasi toimintaamme. Tehtävään sisältyy matkustamista. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Mitä toivomme sinulta?

– ymmärrystä asuntomarkkinoista ja kaupunkikehityksest
– soveltuvaa koulutusta (esim. DI tai arkkitehti)
– vähintään kolmen vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
– järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
– tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
– kykyä ja halua kehittää toimintaa
– arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan kokemus ja kiinnostus puurakentamisen parista.

Haluatko tehdä tulosta osana BoKlokin innostavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 9.8.2020 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Maajohtaja Kati Valtonen (p. 040 725 1614, kati.valtonen@boklok.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista perjantaina 10.7. klo 10–11, maanantaina 3.8. klo 10–11 ja tiistaina 4.8. klo 15–16. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa! Katso tästä.

Asiasanat: Puurakentaminen, rakennusinsinööri, rakentaminen, vastuullisuus, asiakaspalvelu, laadunhallinta

Key words: wood building, construction, engineering, civil engineering, sustainability, quality management

Kaupunki: Helsinki

Päättymispäivä: 9.8.2020

Hae tätä paikkaa -linkki: http://d.rfer.us/SKANSKABox6uH

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi