Hankepäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 26.4.2019 Hae viimeistään 3.5.2019

Kaupunginkanslia
Talous- ja suunnitteluosasto
www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslian aluerakentaminen, asuminen ja investoinnit –yksikön tehtävänä on Helsingin asuntopolitiikan valmistelu, kaupunkirakenteen ja asumisen kehittäminen, investointitalouden ohjaaminen, sekä aluerakentamisprojektien suunnittelun ja toteuttamisen ohjaaminen. Teemme työtä näköalapaikalla suomalaisen kaupunkikehityksen kärjessä ja kaupungin talouden suunnittelun ytimessä. Haemme aluerakentaminen, asuminen ja investoinnit -yksikköön

Hankepäällikköä
Työavain 47-37-19

vakinaiseen virkaan vastaamaan aluerakentamiseen ja maaomaisuuden kehittämiseen liittyvien investointien talousarvio- ja päätösvalmistelusta ja seurannasta. Tehtävään kuuluu myös osallistuminen kannattavuuslaskelmien ja taloudellisten arviointien laadintaan, liiketoimintasuunnitelmien arviointiin, sekä erillishankkeiden ohjaukseen ja valmisteluun yhteistyössä eri asiantuntijaryhmien kanssa.

Tehtävässä tarvitaan analyyttistä otetta taloudellisten yhtälöiden ja kehittyvän kaupungin tarpeiden yhteensovittamiseksi. Menestymisessä on eduksi kaupungin toiminnan ja päätöksenteon laaja-alainen tuntemus, sekä yhdyskuntatekniikan tuntemus.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme vahvaa verkostojohtamisen osaamista, rakentamisen toimintaympäristön tuntemusta, erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, kokemusta julkisen ja yksityisen sektorin yhteistyöstä, sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä osoitteessa: www.hel.fi/rekry/fi/avoimet-tyopaikat/

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi