Työnjohtajia, vastaavia mestareita, työpäälliköitä

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 8.6.2020 Hae viimeistään 5.7.2020

HAETKO UUSIA HAASTEITA? Haussa työnjohtajia, vastaavia mestareita, työpäälliköitä

Tiesitkö että vuosittain yli 50 rakennusalan toimihenkilöä saa uuden työpaikan kauttamme? Värväämö Agentti (lue lisää tästä linkistä) on palvelu, joka etsii kiinnostavimmat työpaikat rakennusalan toimihenkilöille. Hoidamme kaikki yhteydenotot ehdottoman luottamuksellisesti.

Laitetaanko Värväämön verkostot toimimaan? Meillä on n. 70 yhteistyökumppania, joille haemme rakennusalan toimihenkilöitä aktiivisesti. Parhaillaan värväämme työnjohtajia, työmaainsinöörejä ja vastaavia mestareita/työmaapäälliköitä sekä työpäälliköitä uudis- ja korjausrakentamisen kohteisiin. Olemme tehneet yritysten kanssa yhteistyötä jo pidempään, joten tiedämme miten niissä viihdytään.

Kohteet sijaitsevat ympäri PK-seutua ja sinä päätät, millaisesta yrityksestä olet kiinnostunut työnantajana. Myös työnkuva pyritään räätälöimään toiveittesi mukaan. Aloitukset on sovittavissa kesän ja syksyn aikana. Kaikki tehtävät ovat vakituisia ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa (suorarekrytointi).

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja, työmaainsinööri, työpäällikkö tai vastaava mestari
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sovittavissa omien aikataulujesi mukaisesti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

-Soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.
-Aikaisempaa kokemusta työnjohtajana toimimisesta ja vastaavalla mestarilla on vastaavan pätevyys PK-seudulla. Työpäälliköltä edellytetään n. 5 vuoden kokemusta Vastaavana toimimisesta.
-Työmaainsinööriltä toivomme aiempaa kokemusta ko. tehtävistä.
-Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
-Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.
-Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.

MITÄ ASIAKKAAMME TARJOAA:

-Vakituisen työsuhteen.
-Mahdollisuuden edetä urallasi.
-Mielenkiintoisia ja haastavia kohteita.
-Reilun palkkauksen.
-Luottamuksellisen ja tehokkaan hakuprosessin.

Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Voit soittaa meille, lähettää sähköpostia tai täyttää sivuillamme pikahakulomakkeen. Haku päättyy 5.7.2020. Voit myös lähettää CV:n ”Hae paikkaa” -linkistä. Tartu siis luuriin ja pirauta, Sonja p. 040-5085162 tai lähetä sähköpostia sonja.vainio@varvaamo.fi. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi