Kaavoitusarkkitehti (2 työsuhdetta)

Turun kaupunki
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 3.12.2021 Hae viimeistään 20.12.2021

Perustimme uusia vakansseja kaupunkiympäristön palvelualueelle! Haemme nyt kahta kaavoitusarkkitehtia Turun kaupungin kaavoituksen vastuualueelle, jossa työskentelee yli kolmekymmentä maankäytön ammattilaista.

Kaupunkiympäristön palvelukokonaisuuteen kuuluvalla kaupunkisuunnittelun ja maaomaisuuden palvelualueella luodaan edellytyksiä vetovoimaisen kaupungin kasvulle, kehitetään kaupunkiympäristöä ja huolehditaan sen rakenteellisesta toimivuudesta ja viihtyisyydestä. Palvelualueelle kuuluvat kaupungin maankäytön ja liikenteen suunnittelu, yleis- ja asemakaavoitus sekä kaupungin maaomaisuus.

Kaavoitusarkkitehdin tehtäviin kuuluvat monipuoliset maankäytön suunnitteluun liittyvät tehtävät pääpainon ollessa asemakaavojen valmistelussa. Kaavoitukseen liittyviä tehtäviä tulee osata viedä eteenpäin projektimaisesti työskennellen yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Työssä vastataan myös asemakaavoihin liittyvän osallistamisen järjestämisestä ja selvitysten laatimisesta.

Toimien kelpoisuusehtona on teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, näkemyksellisyyttä ja kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä hyviä yhteistyö- ja esiintymistaitoja.

Tehtävän hoitamisessa auttavat hyvät tietotekniset taidot sekä aktiivinen työote.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Turkua entistä vetovoimaisemmaksi kaupungiksi yhdessä monipuolisen asiantuntijajoukon kanssa.

Tehtävät täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla. Valittujen on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lausunto terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

https://www.turku.fi/organisaatio/palvelukokonaisuudet/kaupunkiympariston-palvelukokonaisuus
https://www.turku.fi

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

 

Yhteystietomme

Kaavoituspäällikkö Paula Keskikastari, p. 050 558 9214

Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti täältä > löytyvästä Hae työpaikkaa kohdasta.

Hae tehtävää 20.12. klo 15.00 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi