Kiinteistöpäällikkö

HUS Tilakeskus
Sijainti Uusimaa, Lohja
Päivämäärät Julkaistu 3.8.2021 Hae viimeistään 23.8.2021

Kiinteistöpäällikkö HUS Tilakeskus
Kiinnostaako sinua monipuolinen ja itsenäinen työ HUS Tilakeskuksessa?

HUS Tilakeskus hakee kiinteistöpäällikköä HYKSin, Lohjan ja Länsi-Uudenmaan sairaanhoitoalueille toimipaikkana ja vastuualueena Lohja, Raasepori ja Jorvin sairaala.

HUS Tilakeskuksen vastuulle kuuluvat Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän kiinteistöjen ja toimitilojen ylläpidon, kunnossapidon sekä rakennuttamisen tilaus, vuokraus ja hallinnointi, uudis- ja perusparannushankkeiden ohjelmointi, hankesuunnittelu ja valvonta sekä turvallisuus, energia- ja ympäristöasiat. HUS Tilakeskuksen liikevaihto v. 2020 oli 220 milj. euroa. HUSin neljän vuoden investointisuunnitelmassa on esitetty rakennusinvestointeihin n. 750 milj. euroa. HUS Tilakeskus on asiantuntijaorganisaatio, jonka palveluksessa on 29 henkilöä ja toimitilojen kokonaismäärä noin 940 000 m2.

Kiinteistöpäällikön tehtävänä on toimia omalla vastuualueellaan kiinteistöjen omistajan edustajana. Kiinteistöpäällikön päätehtävät ovat: tilojen käytön koordinointi, tilajärjestelyiden hoitaminen, rakennusinvestointien ja kunnossapidon ohjelmointi sekä tilaaminen, kiinteistöpalveluiden tilaaminen, energian kulutuksen seuranta ja energiatehokkuuden tavoitteiden määrittely sekä kiinteistöturvallisuus- ja ympäristöasioiden paikallinen kokonaisvastuu.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus ammattialalta. Viran hoitaminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tiimityöskentelytaitoja. Kokemus julkisen sektorin toiminnasta ja perehtyneisyys sairaalatekniikkaan sekä ympäristö- ja energia-asioihin katsotaan eduksi. Hakijat voivat esittää palkkatoivomuksensa.

Tehtävään valittavan on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Toimessa noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Haku päättyy 23.8.2021.

Tehtävän kelpoisuusehdot
Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävästä antaa HUS Tilakeskuksen kiinteistöhallinnon vastuualeen johtaja Timo Peltoniemi, p. 040 510 3783, timo.peltoniemi@hus.fi.

Työavain 265

Avoimet työpaikat

Useita avoimia tehtäviä

Ramboll Finland Oy
Sijainti Itä-Suomi, Espoo, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi