Lupainsinööri

Päivämäärät Julkaistu 25.7.2017 Hae viimeistään 11.8.2017

Tule töihin Jyväskylän kaupungin rakennusvalvontaan!

Etsimme ammattitaitoista ja osaavaa LUPAINSINÖÖRIÄ vakituiseen virkaan.

Lupainsinöörin ensisijaisena tehtävänä on toimia rakennusvalvonnan lupapäättäjänä sekä ohjaus- ja neuvontatehtävät.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on talonrakennusalan AMK -insinöörin tai vastaava aiempi tutkinto.

Hakijalle katsotaan eduksi maankäyttö- ja rakennuslain, -asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten tunteminen, kokemus rakennussuunnittelutehtävistä sekä energiamääräysten tuntemus.

Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä selkeää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa.

Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Tehtävä alkaa 1.9.2017 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Todistus pyritään katsomaan jo haastattelun yhteydessä.

Katso lisätietoja ja jätä hakemuksesi http://www.jyvaskyla.fi/rekrytointi/avoimet_tyopaikat. Hakuaika päättyy perjantaina 11.8.2017 klo 14.00.

Noin 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi