Kokeile kuukausi maksutta

Paloinsinööri

Vantaan kaupunki
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 14.1.2022 Hae viimeistään 31.1.2022

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme paloinsinööriä. Paloinsinöörinä olet avainasemassa varmistamassa paloturvallisuusnäkökulmien huomioimisen jo rakennuksen suunnitteluvaiheessa. Työhösi kuuluu rakentamisen ja maankäytön suunnittelun ohjausta, lausuntojen valmistelua ja monipuolista sidosryhmäyhteistyötä. Teet työtäsi tiiviissä yhteistyössä alueen rakennusvalvontojen ja kaavoittajien sekä tarvittaessa myös muiden viranomaisten kanssa.

Odotamme sinulta oma-aloitteista työotetta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä ratkaisukeskeiseen ajatteluun myös paineenalaisissa tilanteissa. Toisaalta sinun on oltava myös yhteistyökykyinen ja kyettävä ryhmätyöskentelyyn sekä toimimaan tarvittaessa ryhmän vetäjänä. Paloinsinöörinä sinulla on oltava hyvät tietotekniset taidot ja kyky tuottaa työssäsi selkeitä sekä ymmärrettäviä asiakirjoja, kuten lausuntoja ja ohjeistuksia. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja asiantuntemustasi sekä oman vastuualueesi toimintaa. Edellytämme riittävää perehtyneisyyttä rakenteelliseen paloturvallisuuteen. On myös tärkeää ymmärtää paloturvallisuuden merkitys pelastusmiehistön työturvallisuuteen ja pelastustoiminnan taktiikkaan.

Arvostamme osaamista ja kokemusta onnettomuuksien ehkäisyn toimintakentästä sekä lainsäädännön ja asetusten tulkitsemisesta sekä soveltamisesta. Teet työtä erilaisten ihmisten kanssa yhteensovittaen joskus ristiriitaisiakin näkemyksiä, joten hyvät neuvottelu- ja kommunikaatiotaidot edesauttavat työssä menestymistä. Eduksi katsotaan rakennus- ja/ tai turvallisuustekniikan opinnot sekä FISE:n paloturvallisuussuunnittelijan pätevyys.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos toimii kahdeksan kunnan kasvualueella suurten liikenneväylien ja kansainvälisen lentokentän kupeessa. Palveluksessamme on noin 460 turvallisuusalan ammattilaista. Keskeisinä tehtävinämme ovat onnettomuuksien ehkäisy sekä pelastus- ja ensihoitotoiminta onnettomuustilanteissa. Lisäksi huolehdimme varautumiseen sekä väestönsuojeluun kuuluvista pelastustoimen tehtävistä ja tarjoamme näihin tehtäviin liittyvää asiantuntijatukea keskeisimmille sidosryhmillemme.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: 
Soveltuva opistotason tutkinto yhdistettynä FISE:n paloturvallisuussuunnittelijan pätevyyteen sekä riittävään työkokemukseen
TAI Soveltuva AMK-tutkinto
TAI Pelastusasetuksen (407/2011) 6§:n mukainen päällystötutkinto

B-luokan ajokortti ja suostumus suppean turvallisuusselvityksen tekemiseen sekä huumausainetestiin. Riittävä perehtyneisyys rakenteelliseen paloturvallisuuteen.

Luemme eduksi: rakennus- ja/ tai turvallisuustekniikan opinnot sekä FISE:n paloturvallisuussuunnittelijan pätevyys.

Palvelussuhteen ehdot:
Ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 3262,12 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko

Työsuhteen kesto: Vakituinen 14.02.2022 tai sopimuksen mukaan

Yhteystiedot:
Valvontapäällikkö Sanna Nordman, +358405592812, sanna.nordman@vantaa.fi
Tavoitettavissa: Arkisin virka-aikaan

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi  täältä > löytyvän rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 31.01.2022 16:00

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.