Projekti-insinööri asuntoprojektikehitykseen

Skanska
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 22.7.2021 Hae viimeistään 15.8.2021

Haemme projekti-insinööriä asuntoprojektikehitystiimiimme Ouluun

Rakennutamme Oulun keskustaan ainutlaatuista Plaantornihanketta sekä Ainolakorttelin koteja, joissa korostuvat arjen helppous ja vähähiiliset ratkaisut.

Projekti-insinöörinä pääset mukaan kehittämään moderneja koteja ja viihtyisiä asuinkortteleita osana asuntoprojektikehitystiimiämme. Olet mukana Skanska Kotien projekteissa niiden ensimetreiltä luovutukseen saakka: tuet maanhankintaa, osallistut ja ohjaat suunnittelua, teet kustannuslaskelmia ja -seurantaa sekä huolehdit dokumentaatiosta. Yhdessä myynnin ja markkinoinnin kanssa varmistatte, että ostajien kiinnostus herää ja ihmiset löytävät tulevat kotinsa helposti. Teet myös tiivistä yhteistyötä asiakaspalvelun ja työmaatiimien kanssa. Ensisijainen työskentelypaikkasi on Oulu ja toimistomme Kansankadulla. Tämän lisäksi matkustat ajoittain muille toimipisteille Suomessa. Hyödynnämme työskentelyssä digitaalisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat etä- ja lähityön tiimin toimintojen mukaisesti.

Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan; kokeneemmalle ja osaavammalle henkilölle tarjoamme haastavampia tehtäviä, kun taas vähemmän aiheeseen vihkiytynyt voi aloittaa helpommasta päästä. Projekti-insinöörinä saat mahdollisuuden vaikuttaa ja jättää kädenjälkesi. Vastuullasi on myös huolehtia omalta osaltasi meille erityisen tärkeistä asioista: kestävästä kehityksestä, työturvallisuudesta sekä asiakastyytyväisyydestä. Saat kattavan perehdytyksen, erilaisia kehittymismahdollisuuksia sekä tiimisi tuen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Yksikönjohtaja Toni Tuomola (p. 040-754 3045, toni.tuomola@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Tonin parhaiten 9.-10.8.2021. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI, arkkitehti)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, esimerkiksi työmaalta tai rakennuttamisen parista
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • aloitteellisuutta, organisointitaitoa ja järjestelmällistä otetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Tässä tehtävässä menestymisen kannalta asenne on tärkeämpi kuin kokemus. Voitkin olla jo jonkin verran kokemusta kartuttanut tai vastavalmistunut. Jos olet jo päässyt kiinni työelämään, eduksesi luetaan esimerkiksi rakennustekniikan, talotekniikan, talouden ja sopimusosaaminen.

Haluatko tehdä tulosta osana monimuotoista ja hyväksyvää työyhteisöä sekä työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi