Kokeile kuukausi maksutta

Projektipäällikkö (pikaraitiotiet)

Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 9.2.2022 Hae viimeistään 21.2.2022

Liity joukkoomme! Haemme

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme nyt tavoitteellista ja päämäärätietoista projektipäällikköä pikaraitiotiehankkeille, aluksi Raide-Jokeriin.
Projektipäällikkönä teet työtäsi rakennuttajan/valvojan roolissa Raide-Jokeri-organisaatiossa. Pääasiallisena tehtävänäsi on Raide-Jokerin rakennuttamiseen/rakentamiseen liittyvät valvontatehtävät, kuten työmaan laadun- ja tiedonhallinta sekä yhteistyö asukkaiden ja kolmansien osapuolten kanssa. Teknisenä vastuualueenasi ovat katurakenteet ja/tai raitiotiejärjestelmä. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa tai vastaavaa aikaisempaa tutkintoa. Edellytämme kokemusta kunnallistekniikan rakentamisesta, rakentamisen valvonnasta tai suunnittelusta, tai kokemusta raitiotie- tai sähköratarakenteista. Lisäksi edellytämme hyviä sosiaalisia taitoja ja suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Miksi meille?

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin voimakkaasti kasvavan ja laajenevan pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen parissa ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Tuemme ammattitaitosi kehittymistä ja kannustamme henkilöstöämme kouluttautumaan. Palkkaasi täydentävät ison talon hyvät työsuhde-edut, kuten työnantajan tukema lounas, työsuhdematkalippu ja monet muut edut. Työskentelemme joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Lisätietoja

Hakuaika tehtävään päättyy 21.2. klo 16.00

Hae tehtävää täältä > löytyvästä linkistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8.00-16.00:
Hankejohtaja Juha Saarikoski
p.09 3103 5288
juha.saarikoski@hel.fi

Lue lisää työskentelystä meillä täältä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi