Projektien kapellimestariksi? Kiinteistökehitys- ja projektinjohtokonsultti

Partners at Noste
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 27.11.2020 Hae viimeistään 15.12.2020

Projektien kapellimestariksi?
Kiinteistökehitys- ja projektinjohtokonsultti

Partners at Noste on kiinteistökehityksen projektinjohtoon erikoistunut konsulttiyritys. Autamme asiakkaitamme kehittämään kiinteistöjä ja johdamme niihin liittyvät kehitysprojektit. Ajatuksella.  Lähestymme hankkeitamme ratkaisukeskeisesti ja parhaita vaihtoehtoja pragmaattisesti etsien.

Tiimissämme on 8 henkilöä. Tiimimme jäsenistöltä odotamme motivaatiota ja halua onnistua tilanteessa kuin tilanteessa. Emme jätä onnistumista muiden varaan. Vastapainoksi tarjoamme kullekin henkilölle sopivaksi räätälöidyt työtehtävät sekä turvallisen ja luottamukseen perustuvan työympäristön. Mielestämme työn tulee olla haastavaa, mutta myös mielenkiintoista ja hauskaa. Me haluamme, että töissä viihdytään ja se näkyy myös asiakkaillemme.

Hankkeemme keskittyvät pääkaupunkiseudulle sekä kasvukeskuksiin hyvien yhteyksien päähän, kuten Turku ja Tampere. Operoimme niitä toimistostamme käsin Helsingin Kampista. Asiakkaitamme ovat tyypillisesti erilaiset ja -kokoiset kiinteistönomistajatahot.

Haemme joukkoomme jo kokeneempia projektien kapellimestareita sekä nuorempia kapellimestareita

Kiinteistökehitysprojektin projektijohtaja on kuin oman orkesterinsa kapellimestari.

Projektijohtajan tehtävänä on saada suunnittelu- ja toteutustiimi suoriutumaan sovitusta tehtävästä annettujen lähtötietojen puitteissa. Lähtötietona on erilaisia kiinteistölle asetettuja toiveita, vaatimuksia ja rajoitteita, toisaalta myös kustannusraamit ja aikataulu, joiden määrittämisessä projektijohtaja on tyypillisesti Tilaajan tukena. Projektijohtaja koostaa tiiminsä kanssa kannattavimmat ratkaisut esitettäväksi eteenpäin hankkeen Tilaajalle.

Kunkin nostelaisen työtehtävät räätälöidään työntekijän profiiliin sopivaksi mielenkiinnon kohteiden ja omien vahvuuksien mukaan. Kaikki nostelaiset toimivat suoraan asiakasrajapinnassa.

Projektipäällikön työtehtävien pääpaino on erilaisten projektien johtamisessa. Työtehtäviä voi olla esimerkiksi:

  • Kehityshankkeen läpiviennin valmistelu, suunnittelu ja organisointi kokonaisuus ja asetetut tavoitteet huomioiden sekä projektin ja projektitiimin hallittu johtaminen.
  • Suunnittelun johtaminen hankesuunnitteluvaiheesta projektin läpi. Valitut suunnitteluratkaisut ovat perusteltuja täyttäen niin toiminnallisuuteen kuin toteutettavuuteen liittyvät tavoitteet.
  • Projektien läpivienti ja rakennuttaminen. Projekti voi olla laajamittainen kiinteistön peruskorjaus, tiettyyn tilaan sijoittuva vuokralaismuutos ja kaikkea siltä väliltä. Roolimme projektissa on kapellimestaroida onnistunut kokonaisuus, kiinteistönomistajan toiveet ja tavoitteet huomioiden.
  • Lisäksi mahdollisuus osallistua hankkeiden konseptointiin, vuokraukseen ja kannattavuuden arviointiin tarveselvitysvaiheessa. Tehtäviä voivat olla esimerkiksi erilaisten kaupallisten tai teknisten selvitysten laadinta, toteutettavuuden ja kustannusten arviointi tai kannattavuuslaskelmien tuottaminen yhdessä muun tiimin kanssa.

Rakennuttajainsinöörinä osallistut suurempiin projekteihin projektipäällikön alaisuudessa sekä vastaat pienemmistä kokonaisuuksista itsenäisesti.

Toivomme sinulta

Etsimme joukkoomme energisiä ja aikaansaavia ihmisiä. Sinulla on nälkää kehittyä ja oppia uutta.

Toivomme sinulta rakennusalan teknistä koulutusta (insinööri, insinööri (AMK) tai DI) sekä aiempaa kokemusta projektinjohtotehtävistä voidaksesi vastata itsenäisesti hankkeista. Mikäli olet omatoiminen ja yhteistyökykyinen positiivisen elämänasenteen omaava persoona, jolla on isosti kiinteistöalalle sykkivä sydän, olet etsimämme henkilö.

Mikäli ilmoituksemme kolahti, lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja kerro meille minkälaista työtä sinä haluaisit tiimissämme tehdä 15.12. mennessä.

Laura Vatanen, laura.vatanen@noste.io, 050-348 9889.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi