Rakennuttaja, Rakentaminen-yksikkö

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 17.2.2020 Hae viimeistään 5.3.2020

Rakennuttaja työskentelee urakoiden valvojana Kaupunkitekniikan keskuksen Investoinnit/Rakentaminen-alueen urakoiden valvontayksikössä, jossa on yhteensä n. 20 henkeä.

Rakennuttajan pääasiallisena tehtävänä on kunnallisteknisten rakennusurakoiden (katujen, vesihuollon, siltojen ja muiden taitorakenteiden, puistojen ja liikuntapaikkojen) valvonta ja rakennuttamiseen liittyvät tehtävät kuten työmaan laadun ja etenemisen seuranta, kokousasiakirjojen laatiminen, tiedonhallinta, laskutuksen seuranta, yhteistyö asukkaiden ja kolmansien osapuolten kanssa sekä urakka-asiakirjoihin ja työmaahan perehtyminen.

Rakennuttaja toimii kohteiden rakennuttamisesta vastaavan hankepäällikön ohjauksessa sekä tiiviissä yhteistyössä kohteiden suunnittelijoiden ja muiden kaupunkitekniikan keskuksen asiantuntijoiden kanssa. Valittava henkilö voi myös vastata hänelle nimettyjen urakoiden rakennuttamisesta kokonaisuudessaan, jolloin tehtävänkuvaan kuuluu myös turvallisuuskoordinaattorin tehtävät. Tehtävä antaa hyvän näköalapaikan alaan ja sen toimijoihin.

Urakoiden valvonta-yksikössä tulee mahdollisesti lähiaikoina avoimeksi myös toinen vastaava tehtävä.

Palvelussuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus, Tekniikantie 15, 02150.

Työaika: 36 h 45 min viikossa

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto

Tehtävässä edellytetään: kokemusta kunnallistekniikan rakentamisesta, rakentamisen valvonnasta tai suunnittelusta. Hyviä sosiaalisia taitoja ja suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista sekä toimisto-atk-järjestelmien osaamista.

Lisäksi tehtävässä edellytetään B-luokan ajokorttia.

Arvostamme: monipuolista kokemusta erilaisten infratyömaiden urakoista sekä urakka-asiakirjojen ja laatuvaatimusten tuntemusta.

Luomme päivittäisellä työllämme toimivat ja viihtyisät edellytykset asumiselle ja yrittämiselle. Keskeisiä tehtäviämme ovat kaupunkirakenteen ja terveellisen asuinympäristön kehittäminen, kunnallistekniikan suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kaupungin maaomaisuudesta ja toimitiloista huolehtiminen. Toimialamme tarjoaa monipuoliset ja haastavat työtehtävät innovatiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme työtä verkostomaisesti ja kumppanuutta arvostaen.

Lisätietoja: Tehtävästä lisätietoja antaa Urakointipäällikkö Pasi Severinkangas 050 320 0561 pasi.severinkangas@espoo.fi ja Rakennuspäällikkö Hannu Lehtikankare 040 518 2992 hannu.lehtikankare@espoo.fi

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi