Talotekniikka-asiantuntija (sähkö)

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 9.2.2021 Hae viimeistään 28.2.2021

 

Haemme sähkötaustaista talotekniikka-asiantuntijaa projektinjohtourakointiin Helsinkiin

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Länsimetron Kivenlahden asemaa, jonka laajuus vastaa keskisuuren kauppakeskuksen rakentamista. Olemme myös mukana rakennustaiteellisesti ja historiallisesti arvokkaan Puistosairaalan peruskorjaushankkeessa. Uudistuva sairaalarakennus tarjoaa tekijöilleen mielenkiintoisia haasteita, esimerkiksi kokonaisvaltaisen tietomallien hyödyntämisen kautta.

Mitä pääset tekemään?

Talotekniikka-asiantuntijana työskentelet monipuolisissa sähköpuolen projektinjohtotehtävissä merkittävillä hankkeilla pääkaupunkiseudulla. Ensimmäinen kohteesi on Helsingissä sijaitseva saneeraustyömaa, jonka kehitysvaihe on juuri käynnistynyt ja toteutusvaiheen odotetaan käynnistyvän loppukeväästä. Pidät projektin sähkötöihin liittyvät langat käsissäsi aina kohteen luovutukseen saakka: Kehitysvaiheessa ohjaat suunnittelua ja haet parhaita ratkaisuja tulevaa toteutusta ajatellen. Arvioit talotekniikkaan liittyvien suunnitelmien toteuttamiskelpoisuutta, varmistat niiden yhteensopivuuden kokonaisuuteen ja viet ne tuotantoon. Vertailet teknisiä toteutusvaihtoehtoja ja osallistut projektihankintoihin. Ohjaat urakoitsijoiden tekemistä ja huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta. Osallistut kohteen aikataulu- ja kustannusvalvontaan.

Edustat työsi kautta Skanskaa tilaajalle ja yhteistyökumppaneille. Teet tiivistä yhteistyötä hankkeen muiden talotekniikka-asiantuntijoiden ja -insinöörien kanssa, ja yhdessä vastaatte siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja jatkossa avautuukin mahdollisuus tulla mukaan muille mielenkiintoisille toimitila- ja/tai asuntorakentamisen uudis- ja saneerauskohteille.

Mitä toivomme sinulta?

  • aiempaa kokemusta urakoinnista ja/tai suunnittelusta
  • soveltuvaa koulutusta (esim. sähköinsinööri, DI)
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä priorisoida ja toimia paineen alla
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan kokemus erityisesti urakoinnista, rakennuttamisesta tai työmaavalvojan tehtävistä.

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa tiimiä sekä työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 28.2.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Talotekniikkapäällikkö Olli Miettinen (p. 040 705 3322, olli.miettinen@skanska.fi) ja tulosyksikön johtaja Mikko Lehto (p. 040 562 7539, mikko.lehto@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat: talotekniikka, sähkö, urakointi, projektinjohto, insinööri, rakentaminen, energia, automaatio, auditointi, testaus, rakennusautomaatio

Key words: engineer, project manager, electrical engineering, project management, MEP, building services engineering, project management, electrical contracting, HVAC contracting, auditing, commissioning, construction, building

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi