Kokeile kuukausi maksutta

Tienpidon asiantuntija

Pirkanmaan ELY-keskus
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 18.10.2023 Hae viimeistään 8.11.2023

Haemme Pirkanmaan ELY-keskuksen liikenne ja infrastruktuuri -vastuualueelle tienpidon suunnitteluyksikköön tienpidon asiantuntijaa. Keskeisenä tehtävänäsi on vastata Pirkanmaan ELY-keskuksen ja Väyläviraston tie- ja ratahankkeiden maanhankinnasta ja kiinteistöjen hallinnasta. Valvot ELY-keskuksen ja Väyläviraston etua maantie- ja ratatoimituksissa sekä maaoikeudessa.

Maanhankintaan ja kiinteistöihin liittyvien tehtävien lisäksi tehtävääsi kuuluu tienpitoon liittyvien lupien ja lausuntojen laatiminen sekä yksityisteiden avustuspäätösten käsittely.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vaihtelevan tehtävän viihtyisässä ja nuorekkaassa työyhteisössä. Virkapaikkanasi on Tampere. ELY-keskuksessa on mahdollisuus tehdä joustavasti etätöitä.

Hakijalta odotamme

Hakijalta odotamme tehtävään soveltuvaa vähintään alempaa teknistä korkeakoulututkintoa (insinööri AMK), hyvää yhteistyökykyä sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa. Arvostamme oma-aloitteisuutta, kehittämisvalmiutta, pitkäjänteisyyttä ja verkostomaista työskentelytapaa.

Työssä tarvittava kielitaito

Hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Luemme eduksi

Luemme eduksi maanmittausalan koulutuksen sekä kokemuksen maanmittaukseen, kiinteistöihin ja maanhankintaan liittyvistä tehtävistä. Lisäksi luemme eduksi kokemuksen infra-alasta, tienpidosta ja ELY-keskusten ja Väyläviraston toiminnasta.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

ELY-keskuksissa ja KEHA-keskuksessa on käytössä tehtävien vaativuuteen ja henkilökohtaiseen työsuoritukseen perustuva palkkausjärjestelmä. Haettavana oleva tehtävä sijoittuu palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 10a (3 527,91 euroa/kk). Henkilökohtaisen palkanosan määrä on 5 – 45 % tehtäväkohtaisesta palkasta. Tyypillinen uuden henkilön suoriutumiseen perustuva palkanosa on 8,25 – 17,5 % vaativuuteen perustuvasta palkanosasta.

Edut

Työnantajan tukema lounas-, kulttuuri- ja liikuntaetu. Laaja työterveyshuolto.

Lisätietoja tehtävästä

Tero Haarajärvi
Yksikönpäällikkö
0295 036 223
tero.haarajarvi@ely-keskus.fi

Hae tehtävää viimeistään 8.11.2023 kello 16.15.

Lue lisää ja täytä hakemus täältä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat