Toiminnanjohtaja

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 8.6.2020 Hae viimeistään 31.7.2020

INFRA ry on infra-alan yritysten valtakunnallinen toimiala- ja työnantajaliitto. Olemme osa Rakennusteollisuus RT:tä ja Elinkeino-elämän keskusliitto EK:ta. Etsimme nyt Uudenmaan piirillemme

TOIMINNANJOHTAJAA

vastaamaan piiriyhdistyksen toiminnasta ja sen kehittämisestä.

INFRA Uusimaahan kuuluu lähes 400 jäsenyritystä. Toiminnanjohtajana vastaat Rakennusteollisuuden liittoyhteisön tukemana alueesi jäsenyritysten edunvalvonnan ja jäsenpalveluiden koordinoimisesta. Työsi edellyttää muun muassa monipuolista yhteiskunnallista kokemusta, verkostoitumistaitoja ja palveluasennetta sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Edunvalvonta- ja järjestötoiminnan tuntemus, talous- ja neuvotteluosaaminen, organisointitaidot sekä kokemus rakennusalalta ovat suureksi eduksi.

Toimit samalla INFRA Uusimaa ry:n aluepäällikkönä ja Uudenmaan Maarakentajien Konevälitys Oy:n toimitusjohtajana sekä osallistut aktiivisesti INFRA ry:n ja Rakennusteollisuus RT:n toimintaan.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, upean näköalapaikan infra- ja rakennusalalle sekä Rakennusteollisuus RT:n ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n asiantuntevan järjestökentän tuen. Toimipaikkasi on Helsingissä Eteläranta 10:ssä.

Lue lisää tulevasta työpaikastasi osoitteessa www.infra.fi !

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi