Toimitusjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 2.9.2019 Hae viimeistään 16.9.2019

PYLON 1989-2019
30 VUOTTA KORJAUSRAKENTAMISTA

Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä konsernin sisällä haastavampiin työtehtäviin, Pylon-konserniin kuuluva Pylon Talotekniikka Oy etsii

TOIMITUSJOHTAJAA

edistämään nuorekkaan ja eteenpäin menevän yrityksen kannattavaa kasvua.

Seuraat aktiivisesti rakentamiseen vaikuttavia muutoksia, ja omaat kyvyn muodostaa selkeän näkemyksen talotekniikka-alan tulevaisuudesta, erityisesti korjausrakentamisen saralla. Sinulla on hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot ja rakennat luontevasti verkostoja eri sidosryhmiin. Hallitset talousasiat ja toimit rationaalisesti painetilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan rakentamisen ytimessä sekä hyvin johdetun ja vakavaraisen yrityksen johtamis- ja kehitystehtävän.
Saat osaavan ja motivoituneen henkilöstön tuen työllesi.

Odotamme sinulta työkokemusta henkilöjohtamisesta ja näyttöjä tuloksellisesta tekemisestä. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto tekniikan tai kaupan alalta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pylon-konsernin laatupäällikkö Päivi Stordell,
puh. 040 571 7100. Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera Päiville osoitteeseen paivi.stordell@pylon.fi 16.9.2019 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi