Tuotantoinsinöörejä (toimitilarakentaminen, pääkaupunkiseutu)

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 18.1.2021 Hae viimeistään 7.2.2021

Haemme aktiivisia ja monipuolisista työtehtävistä kiinnostuneita tuotantoinsinöörejä toimitilarakentamiskohteille pääkaupunkiseudulle

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Toimitilarakentamisyksikössä rakennamme esimerkiksi kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja sekä hotelleja, toimistoja ja ajoittain asuntoja.

 

Mitä pääset tekemään?

Tuotantoinsinöörinä toimit linkkinä tuotannon, hankinnan ja suunnittelunohjauksen välissä kulloisellakin hankkeella. Osallistut hankkeen aikataulutukseen ja koordinoit aliurakoitsijoita yhteistyössä vastaavan työnjohtajan ja hankinnan kanssa. Teet kustannusvalvontaa yhteistyössä työmaan kanssa. Osallistut suunnittelupalavereihin sekä valmistelet aineistoja ja lisä- ja muutostyötarjouksia. Hoidat myös taloudellisia loppuselvityksiä. Olet mukana kehityshankkeissa ja jalkautat uusia toimintatapoja. Huolehdit omalta osaltasi, että meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi työssäsi.

Tiimillämme on useita kohteita pääkaupunkiseudulla, ja sovimme kanssasi yhdessä ensimmäisestä hankkeestasi. Saat mahdollisuuden osallistua rakennushankkeen eri toteutusvaiheisiin ja pääset vaikuttamaan projektin kulkuun yhdessä rakennusalan monipuolisimmista tehtävistä. Sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Työnkuvaasi tarkennetaan kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

 

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, eduksesi katsotaan kokemus vastaavista tehtävistä
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • motivaatiota tehdä asiat laadukkaasti kerralla kuntoon
  • oma-aloitteisuutta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana osaavaa tiimiä ja nykyaikaisia menetelmiä hyödyntäen? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta 7.2.2021 mennessä. Rakennuspäälliköt Martti Savolainen (p. 040 707 6234, martti.savolainen@skanska.fi) ja Ismo Uusimäki (p. 040 592 3466, ismo.uusimaki@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävistä, projekteista ja tiimistä. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: engineering, building, construction, production engineer, site engineer

Asiasanat: insinööri, työmaainsinööri, rakennusinsinööri

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi