Kokeile kuukausi maksutta

Työnjohtaja

Skanska
Sijainti Varsinais-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 11.11.2022 Hae viimeistään 16.11.2022

Haemme työnjohtajaa asunto- ja toimitilakohteisiin Turkuun

Varsinais-Suomen yksikkömme on mukana monella mielenkiintoisella hankkeella. Rakennamme esimerkiksi asuntoja Turun Telakkarantaan ja Naantaliin sekä toteutamme Turkuun psykiatrisen sairaalan.

Työnjohtajana johdat tiimisi ja aliurakoitsijoiden töitä osana isompaa projektitiimiä asunto- ja toimitilarakentamishankkeilla (uudis- ja saneerauskohteita). Vastaat omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita: ympäristöä ja työturvallisuutta. Vastuullasi on esimerkiksi projektin aikatauluun, tehtäväsuunnitteluun ja turvallisuuteen liittyviä tehtäviä, työurakkalaskelmia ja hankintasuunnitelmia. Osallistut tarpeen mukaan aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin.

Työnkuvaasi voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan – voit työskennellä nuorempana tai vanhempana työnjohtajana. Työskentelet aina osana isompaa projektitiimiä, ja hankkeen koosta sekä kokemuksestasi riippuen vastuullasi voi olla jokin työmaan osa-alue tai vaihe. Työskentelet ensisijaisesti Varsinais-Suomessa, mutta olet myös tarvittaessa valmis matkustamaan. Ensimmäinen hankkeesi on Turun psykiatrinen sairaala. Sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Työnjohtajana sinulta edellytetään läsnäoloa työmaalla.

Työpäällikkö Samu Peltonen (p. 040 672 2160, samu.peltonen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Samun parhaiten arkisin klo 9-15. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja tuloshakuista toimintatapaa
  • rakennustekniikan koulutusta (esim. rakennusmestari, insinööri tai DI)
  • aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä, arvostamme erityisesti kokemustasi toimitilahankkeiden sekä sisävalmistusvaiheen parista
  • sujuvaa suomen kielen taitoa.
  • ennen kaikkea innostusta ja kehittymishalukkuutta työnjohdon tehtävissä.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta, osaavaa ja mukavaa tiimiä sekä työn, jolla on tarkoitus? Tämän tehtävän myötä pääset kehittymään ammattilaisena suurelle kohteelle ja merkitykselliselle hankkeelle. Tule mukaan rakentamaan kanssamme parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat