Vanhempi ja nuorempi geosuunnittelija *VINKKIPALKKIO 1 000 €

Geo-Master Oy
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 18.11.2021 Hae viimeistään 6.12.2021

Tunnetko tähän tehtävään sopivan tekijän?
*VINKKIPALKKIO 1 000 €

Geo-Master Oy:n tasaisen kasvun tueksi haemme

VANHEMPAA JA NUOREMPAA GEOSUUNNITTELIJAA vakituisiin työsuhteisiin.

Tehtävässäsi vastaat geosuunnitteluprojekteista itsenäisesti sekä yhdessä muun suunnitteluryhmän kanssa. Pääset käyttämään asiantuntijuuttasi monipuolisissa hankkeissa, sekä tuomaan omaa näkemystäsi modernin suunnittelumaailman toimintamalleihin.

Odotamme sinulta tehtävän edellyttämää koulutusta ja alan pätevyyksiä (V tai V+). Muokkaamme toimenkuvaasi osaamisesi ja kokemuksesi mukaan, mutta asiakaslähtöinen toimintatapa ja pelaaminen yhtenä joukkueena ovat perusedellytyksiä menestyäksesi tehtävässä.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja kokeneet mentorit, ajantasaiset ohjelmistot, kannustavien työkavereiden tuen ja kilpailukykyisen palkkauksen henkilöstöetuineen.

Meillä Geo-Masterin väki on kuin yhtä ”perhettä” ja kaikki ovat sitoutuneet laadukkaaseen työntekemiseen. Meillä saat ja pitää tuoda rohkeasti esille omat ajatukset sekä kyseenalaistaa toimintatapojamme. Haluamme olla alan edelläkävijöitä ja sen toteutumiseen tarvitaan kaikkien aisteja ja ajatuksia.

Kiinnostuitko? Viimeinen hakupäivä 06.12.2021 23:59, mutta jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä tehtävät täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Tehtävässä aloitus sopimuksen mukaan. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Haluamme tarjota sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, joten laitathan hintasi rohkeasti esille.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa arkisin klo 9–15 kehitysjohtaja Antti Torppa, p. 0400 537 300 / antti.torppa@geo-master.fi

Yhteydenottoasi ja hakemustasi odottaen,
Antti Torppa

Näyttikö ilmoitus hyvältä, mutta et ole varma riittääkö pätevyytesi tai täyttyivätkö kriteerit?  Huoli pois, asenteesi ratkaisee! Haemme jatkuvasti huippu tyyppejä eri tehtäviin. Jätä avoin hakemus yhteydenottolomakkeen kautta >

Tunnetko tähän tehtävään sopivan tekijän? Vinkkaa siitä meille ja voit saada 1.000 €:n vinkkipalkkion (*palkkio vinkistä, joka johtaa palkkaukseen asti)! Laita antti.torppa@geo-master.fi sähköpostiin vinkattavan nimi ja puhelinnumero sekä omat yhteystietosi.

Tutustu meihin lisää nettisivuillamme www.geo-master.fi ja ota meidän ajantasalla oleva some-kanava haltuun  LinkedIn

Geo-Master Oy, Fiskarsinkatu 7A, 20750 Turku

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi