Ylläpitopäällikkö

Porvoon kaupunki
Sijainti Porvoo
Päivämäärät Julkaistu 25.8.2021 Hae viimeistään 27.9.2021

Onko sinulla kiinteistö- ja/tai rakennusalan tarvittava koulutus, sopivasti työkokemusta sekä aktiivinen ja asiakassuuntautunut ote työntekoon?

Tarjolla on monipuolinen tehtävä, joka tarjoaa runsaasti kehittymismahdollisuuksia.

Porvoon kaupungin toimitilajohto hakee ylläpitopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen 1.12.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Ylläpitopäällikön tehtävä sijoittuu suoraan konserninjohdon alaisuudessa toimivaan toimitilajohtoon. Yksikössä työskentelee 14 henkilöä. Toimitilajohto vastaa kaupungin omistamien ja käytössä olevien rakennusten ja toimitilojen hallinnoinnista, rakennuttamisesta, ylläpidosta ja vuokrauksesta. Hallinnoitava tilakanta on laajuudeltaan noin 250 000 krsm2. Talonrakennuksen investointien ja korjausrakentamisen arvo on vuositasolla 15-20 milj. €.

Ylläpitopäällikkönä tehtäviisi kuuluvat kaupungin omien toimitilojen ja kiinteistöjen ylläpitotehtävien ja vuosikorjausten ohjelmointi ja johtaminen. Ylläpitopäällikkö vastaa kiinteistökohtaisen PTS:n teettämisestä, ylläpitämisestä ja päivittämisestä. Porvoon kaupungilla on käytössään Granlund Manager huoltokirjaohjelmisto.

Ylläpitopäällikkö toimii ylläpidon ja korjausrakentamisen vastuualueen päällikkönä ja yksikössä työskentelevien henkilöiden esimiehenä. Apunasi ovat ammattitaitoiset ja kokeneet asiantuntijat sekä koko yksikön tuki.

Kelpoisuusvaatimuksena on, että sinulla on tehtävään soveltuva, vähintään alempaa korkeakoulututkintoa vastaava koulutus.

Arvostamme aktiivista, asiakassuuntautunutta ja määrätietoista työskentelytapaa. Vahva kokemus kiinteistöjen ylläpidosta ja korjausrakentamisesta sekä taito toimia vakuuttavasti monimuotoisessa asiakaskentässä ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiseen. Kokemus huoltokirjaohjelmien aktiivisesta käytöstä on merkittävä etu.

Valitun henkilön on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Koeaika on 6 kuukautta.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.9.2021 klo 15 mennessä, Ylläpitopäällikkö – Porvoon kaupunki – Kuntarekry Hae työpaikkaa-linkin kautta.

Lisätietoja antaa toimitilajohtaja Mikko Silvast puh. 040 825 1570.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi