Uusi kotimme on keskitetysti Åbyssä

Tietoa kirjoittajasta Tuomas Myllynen
Tuomaksella on 15 vuoden kokemus konevuokrausalalta. Nykyään hän toimii toimitusjohtajana Cramo Finland Oy:ssä, joka tarjoaa konevuokrauksen lisäksi työmaapalveluita. Cramo on jakamistalouden edelläkävijä. Asiakaskuntaan kuuluu yrityksiä rakennusteollisuuden ja muun teollisuuden, kaupan sekä julkisen sektorin alalta.
Kaikki kirjoittajan kirjoitukset

Keskitämme kevään 2021 aikana Cramo Finlandin pääkaupunkiseudun varasto- ja logistiikkatoimintamme sekä pääkonttorimme Vantaan Åbyyn. Vuokraamoverkostomme kuitenkin säilyy pk-seudulla ennallaan – näin haluamme varmistaa, että olemme asiakasta mahdollisimman lähellä jatkossakin. Euroopan vuokrausalan suurimman toimintakeskuksen rakentaminen on ollut mittava hanke sekä meille, että rakentamisessa mukana olleille yhteistyökumppaneille.  Etenimme kuitenkin aikataulussa ja pian voimme virallisesti juhlia 14 hehtaarin tontille noussutta uutta keskusta.

Olen erityisen hyvilläni siitä, että voimme nyt tarjota henkilöstöllemme nykyaikaiset ja ennen kaikkea turvalliset työskentelyolosuhteet. Pääkaupunkiseudulla töitä tekee noin 280 cramolaista – kyse on siis isosta osasta Cramo-organisaatiota.

 

Keskittäminen tehostaa toimintaa

Monen toiminnon yhdistämisen avulla voimme myös pienentää hiilijalanjälkeämme esimerkiksi vähentämällä sisäistä liikennettä. Keskittäminen tehostaa kalustotoimituksia ja -palautuksia sekä karsii turhaa liikennettä.

Keskittäminen parantaa valmiuksiamme tehostaa digitaalisia palvelujamme. Kalustotoiminnan keskittäminen antaa uusia työkaluja esimerkiksi verkkovuokraamotoiminnan kehittämiseen – tavoitteenamme on olla vuokrausalan digitalisaation ajuri.

Olemme levittäytyneet Åbyssä alueelle, joka vastaa 18:aa jalkapallokenttää. Tontille on noussut runsaassa vuodessa kahdeksan rakennusta, joiden kokonaispinta-ala on 24 000 huoneneliömetriä. Toimintakeskuksemme on kooltaan paitsi Suomen, myös Euroopan suurin rakennuskonevuokraamoalan keskus, ja se on suurimpia koko maailman mittakaavassakin ajateltuna. Toimistotilojen lisäksi tontilta löytyy kattavasti sekä ulko- että sisävarastotiloja.

 

Erityinen huomio asiakkaisiin

Keskittämisellä haluamme ennen kaikkea parantaa palvelumme laatua. Asiakkaille toimintojen keskittäminen näkyy muun muassa parempana ja nopeampana kaluston saatavuutena sekä palautusten laadussa ja laskutuksen tarkkuudessa. Nämä ovat kaikki asioita, joita asiakkaamme ovat meiltä toivoneet.

Toimintakeskuksen sijainti on optimaalinen, koska keskeinen sijainti mahdollistaa vaivattomat toimitukset sekä pääkaupunkiseudun työmaille, mutta myös muualle Suomeen. Olemme rakentamisen keskipisteessä.

Toivotamme kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat lämpimästi tervetulleeksi uuteen pääkonttoriimme!

 

Viimeisimmät näkökulmat