Kokeile kuukausi maksutta

Teklalta positiivinen tulosvaroitus

Tekla Oyj:n liikevaihto ja liiketulos ensimmäiseltä neljännekseltä ovat ylittämässä odotukset. Yhtiö kertoo odotuksia parempien lukujen johtuvan Building & Construction -liiketoiminta-alueen vahvasta myynnin kehityksestä.

Tekla Oyj:n liikevaihto ja liiketulos ensimmäiseltä neljännekseltä ovat ylittämässä odotukset. Yhtiö kertoo odotuksia parempien lukujen johtuvan Building & Construction -liiketoiminta-alueen vahvasta myynnin kehityksestä.

Alustavien lukujen perusteella yhtiön liikevaihto kasvaa noin 28 prosenttia 13,5 miljoonaan euroon edellisvuoden vertailukauden 10,5 miljoonasta eurosta. Liiketulos näyttää lähes tuplaantuvan yli 3,5 miljoonaan euroon vajaasta 1,9 miljoonasta eurosta.

Helmikuussa antamassaan tiedotteessa Tekla arvioi jatkuvien liiketoimintojensa koko vuoden liikevaihdon kasvavan noin 15 prosenttia ja liiketuloksensa olevan viime vuotta parempi. Tekla tarkentaa koko vuoden ohjeistusta varsinaisessa osavuosikatsauksessaan huhtikuun 27. päivä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Teklalta positiivinen tulosvaroitus”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat