Skanska aloittaa rakentamisen Jyväskylän Savelaan syys-lokakuussa

Skanska suunnittelee Jyväskylän Savelan alueelle kymmenen asuintalon kokonaisuutta, joista ensimmäisenä toteutetaan As. Oy Jyväskylän Postimies. Ennakkomarkkinoinnissa olevan Postimiehen rakentamisen arvioidaan alkavan syys-lokakuussa ja sen arvioitu valmistumisaika on lokakuussa 2008. Postimieheen tulee yhteensä 37 asuntoa 8 kerrokseen.

Skanska suunnittelee Jyväskylän Savelan alueelle kymmenen asuintalon kokonaisuutta, joista ensimmäisenä toteutetaan As. Oy Jyväskylän Postimies. Ennakkomarkkinoinnissa olevan Postimiehen rakentamisen arvioidaan alkavan syys-lokakuussa ja sen arvioitu valmistumisaika on lokakuussa 2008. Postimieheen tulee yhteensä 37 asuntoa 8 kerrokseen.

Skanska rakentaa Savelaan myöhemmin 3 muuta 8-kerroksista taloa ja 6 niitä ympäröivää 4-kerroksista lamellitaloa. Yhtiön muita käynnissä olevia hankkeita Jyväskylässä ovat esimerkiksi Lutakon maamerkiksi nouseva 15-kerroksinen As. Oy Jyväskylän Horisontti, Keski-Suomen keskussairaalan korjausrakennusurakka ja Transpointin terminaalin uudisrakennus.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska aloittaa rakentamisen Jyväskylän Savelaan syys-lokakuussa”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat