Cityconin kauppakeskus Trio avataan uudistettuna Lahdessa

Cityconin suurin Suomessa toteutettava kehityshanke, kauppakeskus Trio, avataan uudistettuna tänään Lahdessa. Citycon sijoittaa Lahden ydinkeskustassa sijaitsevan Trion kehittämiseen runsaat 50 miljoonaa euroa. Kokonaisuudessaan kolmivaiheisen hankkeen arvioidaan valmistuvan keväällä 2009. Urakoitsijana toimii SRV Viitoset Oy.

Cityconin suurin Suomessa toteutettava kehityshanke, kauppakeskus Trio, avataan uudistettuna tänään Lahdessa. Citycon sijoittaa Lahden ydinkeskustassa sijaitsevan Trion kehittämiseen runsaat 50 miljoonaa euroa. Kokonaisuudessaan kolmivaiheisen hankkeen arvioidaan valmistuvan keväällä 2009. Urakoitsijana toimii SRV Viitoset Oy.

Uudistushankkeen myötä Trion vuokrattava pinta-ala laajenee yhteensä noin 3 000 neliömetrillä. Cityconin Triossa omistama vuokrattava pinta-ala on noin 35 000 neliömetriä. Lähes kaikki nyt hankkeen ensimmäisessä vaiheessa valmistuneet tilat on vuokrattu.

Kauppakeskuksen myynnin arvioidaan nousevan koko uudistuksen jälkeen nykyisestä noin 80 miljoonasta eurosta 110 miljoonaan euroon. Vuosittain kauppakeskukseen tavoitellaan noin 7 miljoonaa asiakasta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Cityconin kauppakeskus Trio avataan uudistettuna Lahdessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat