Kokeile kuukausi maksutta

Kultalammen peruskivi muurattu Espoon Leppävaarassa

Lemcon Oy:n projektinjohtomuotoisena urakkana toteutettavan Kultalampi-palvelutalon peruskivi on muurattu tänään Espoon Leppävaarassa. Palvelutalon pinta-alaksi tulee 13 805 neliömetriä ja kerrosalaksi 10 907 neliömetriä. Taloon tulee yhteensä 113 asuntoa kuuteen kerrokseen. Koko projektin arvo on noin 18 miljoonaa euroa ja sen on tarkoitus valmistua noin vuoden kuluttua.

Lemcon Oy:n projektinjohtomuotoisena urakkana toteutettavan Kultalampi-palvelutalon peruskivi on muurattu tänään Espoon Leppävaarassa. Palvelutalon pinta-alaksi tulee 13 805 neliömetriä ja kerrosalaksi 10 907 neliömetriä. Taloon tulee yhteensä 113 asuntoa kuuteen kerrokseen. Koko projektin arvo on noin 18 miljoonaa euroa ja sen on tarkoitus valmistua noin vuoden kuluttua.

Kultalammen kehittämisestä vastaa Kari-Yhtiöt. Yhtiön mukaan kyseessä uudenlainen palvelutalokonsepti Suomessa. Kultalampi toimii hotellinomaisesti, sillä taloon tulee muun muassa ympärivuorokautinen vastaanotto, ravintola ja kahvila. Lisäksi rakennukseen tulee vain talon asukkaita varten varattu kylpylämäinen hyvinvointikeskus.

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Kultalammen peruskivi muurattu Espoon Leppävaarassa”

  1. Nyt vaan odotellaan koska projektinvetäjän puoluekaverit saavat järjestettyä Kultalammelle rahoituksen/omistuksen kunnan tai valtion taholta. Jollain keinoin voidaan varmaan perustella että kaupungin etu on varmistaa rahoitus/omistus ko. hankkeessa.
    Kun näin käy, uskottavuus sen kuin kunnallispolitikoinnissa kasvaa.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat