Kokeile kuukausi maksutta

Rejlers ostamassa Ukiplanin

Mikkeliläinen insinööritoimisto Rejlers Oy on tehnyt eilen esisopimuksen uusikaupunkilaisen insinööritoimisto Ukiplan Oy:n ostamisesta. Sopimuksen mukaan Rejlers ostaa huhtikuun 1. päivänä tehtävällä kaupalla Ukiplanin koko osakekannan. Vuonna 1993 perustettu Ukiplan tarjoaa suunnittelupalveluja talotekniikan, teollisuuden ja laivatekniikan alueille. Ukiplanin tytäryritys Pori Arker Oy tarjoaa arkkitehtuuripalveluja teollisuuden ja talonrakennuksen uudisrakennus- ja korjauskohteisiin.

Mikkeliläinen insinööritoimisto Rejlers Oy on tehnyt eilen esisopimuksen uusikaupunkilaisen insinööritoimisto Ukiplan Oy:n ostamisesta. Sopimuksen mukaan Rejlers ostaa huhtikuun 1. päivänä tehtävällä kaupalla Ukiplanin koko osakekannan. Vuonna 1993 perustettu Ukiplan tarjoaa suunnittelupalveluja talotekniikan, teollisuuden ja laivatekniikan alueille. Ukiplanin tytäryritys Pori Arker Oy tarjoaa arkkitehtuuripalveluja teollisuuden ja talonrakennuksen uudisrakennus- ja korjauskohteisiin.

Ukiplan toimii erityisesti Länsi-Suomen talousalueella, mutta myös laajemmalti Suomessa. Yrityksen palveluksessa on 28 henkilöä ja liikevaihto noin 2 miljoonaa euroa. Yhtiön koko henkilöstö jatkaa nykyisissä tehtävissään niin sanottuina vanhoina työntekijöinä. Myös entiset omistajat, Jouko Putro ja Kari Viitanen, jatkavat Rejlersin palveluksessa.

Suomen Rejlers on osa pohjoismaista Rejlerkoncernen-yhtiötä. Suomessa Rejlers tarjoaa suunnittelu-, konsultointi- ja kokonaisprojektipalvelua teollisuuden, energian, rakentamisen ja kiinteistöjen sekä infran toimialoilla. Rejlersin Suomen yhtiöiden henkilöstömäärä on kaupan jälkeen yli 280 henkilöä. Yrityskaupan myötä Ukiplanin nykyiset toimipisteet Turussa, Uudessakaupungissa ja Porissa sekä Rejlersin nykyinen toimipiste Kurikassa tulevat jatkossa muodostamaan Rejlersin Länsi-Suomen alueryhmän.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rejlers ostamassa Ukiplanin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat