Mikkelin kaupunginhallitus hylkäsi YIT:n suunnitelman viljasiilon kehittämisestä

Mikkelin kaupunginhallitus hylkäsi viime viikolla pitämässään kokouksessa Mannerheimintiellä sijaitsevien viljasiilon ja vanhan myllyn tontin luovutuskilpailun tuloksen ja sen pohjalta laaditun esisopimusluonnoksen. Kaupunginhallitukselle oli esitetty esisopimuksen tekemistä YIT Rakennus Oy:n kanssa.

Mikkelin kaupunginhallitus hylkäsi viime viikolla pitämässään kokouksessa Mannerheimintiellä sijaitsevien viljasiilon ja vanhan myllyn tontin luovutuskilpailun tuloksen ja sen pohjalta laaditun esisopimusluonnoksen. Kaupunginhallitukselle oli esitetty esisopimuksen tekemistä YIT Rakennus Oy:n kanssa.

Suunnitelmien mukaan YIT olisi rakentanut matkakeskuksen tuntumassa, Savilahden korttelissa sijaitsevaan siiloon toimistotiloja ja samalla myös uudisrakennuksia siilon ja myllyn yhteyteen.

Mikkeli järjesti viljasiiloa ja vanhaa myllyä koskevan tarjouskilpailun viime vuonna. Kilpailuun tuli kaikkiaan kolme ehdotusta, joista kaksi tuli YIT Rakennukselta. Yhden ehdotuksen takana oli Lepas Oy.

Teräsbetoninen viljasiilo on rakennettu 1960-luvulla ja tiilirakenteinen myllyn varastorakennus on 1920-luvulta. Rakennusten yhteistilavuus on noin 10 730 kuutiometriä. Rakennukset ovat tällä hetkellä tyhjillään. Tontin pinta-ala on noin 4 160 neliömetriä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Mikkelin kaupunginhallitus hylkäsi YIT:n suunnitelman viljasiilon kehittämisestä”

Vastaa