Koja-Yhtiöt luopuu talotekniikkaurakoinnista

Koja-Yhtiöt myy Koja Tekniikka Oy:n ja Mansen Putki Oy:n muodostaman Koja-Yhtiöiden talotekniikkaurakoinnin liiketoiminta-alueen pääomasijoittaja Interan hallinnoimalle rahastolle ja Erkki Norviolle. Lisäksi yhtiöiden omistuspohjaa laajennetaan ottamalla uusina osakkaina mukaan yhtiöiden ylintä johtoa. Taustalla on Koja-Yhtiöiden halu keskittyä teolliseen liiketoimintaan.

Koja-Yhtiöt myy Koja Tekniikka Oy:n ja Mansen Putki Oy:n muodostaman Koja-Yhtiöiden talotekniikkaurakoinnin liiketoiminta-alueen pääomasijoittaja Interan hallinnoimalle rahastolle ja Erkki Norviolle. Lisäksi yhtiöiden omistuspohjaa laajennetaan ottamalla uusina osakkaina mukaan yhtiöiden ylintä johtoa. Taustalla on Koja-Yhtiöiden halu keskittyä teolliseen liiketoimintaan.

Koja Tekniikka Oy:n toimitusjohtajana jatkaa Marko Holopainen ja Mansen Putki Oy:n toimitusjohtajana Janne Koivula. Omistuspohjan muuttuminen ei vaikuta yritysten henkilöstöön. Yhtiöt myös jatkavat toimintaansa vanhoissa tiloissa. Kauppahintaa ei julkisteta.

Erkki Norvio toimi 20 vuotta Ramirentin toimitusjohtajana. Norvio jäi Ramirentista eläkkeelle vuoden 2007 alussa ja on nykyisin Ramirentin, Nantenin ja Normek Groupin hallitusten jäsen. Hän on Interan teollinen neuvonantaja.

Koja-Yhtiöihin kuuluvat toteutetun kaupan myötä Koja-Yhtiöt Oy, Koja Oy, Kojacool Oy, Koja-Kiinteistöt Oy sekä Koja Invest Oy, joiden liikevaihto vuonna 2007 oli noin 50 miljoonaa euroa.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Koja-Yhtiöt luopuu talotekniikkaurakoinnista”

Jätä kommentti