Kokeile kuukausi maksutta

Teknos on ostanut slovenialaisen jälleenmyyjän ja perustaa myyntiyhtiön Sloveniaan

Teknos on ostanut slovenialaisen maalien jälleenmyyjän DO-RALin liiketoiminnot ja perustanut maahan oman myyntiyhtiön Teknos d.o.o:n. Yhtiöön jää vähemmistöosakkaaksi DO-RALin perustaja Dominik Zupan. Ennen liiketoimintojen ostoa DO-RAL toimi Teknoksen jälleenmyyjänä myyden  puuteollisuusmaaleja ovi-, ikkuna- ja huonekaluvalmistajille.

Teknos on ostanut slovenialaisen maalien jälleenmyyjän DO-RALin liiketoiminnot ja perustanut maahan oman myyntiyhtiön Teknos d.o.o:n. Yhtiöön jää vähemmistöosakkaaksi DO-RALin perustaja Dominik Zupan. Ennen liiketoimintojen ostoa DO-RAL toimi Teknoksen jälleenmyyjänä myyden  puuteollisuusmaaleja ovi-, ikkuna- ja huonekaluvalmistajille.

Slovenien markkinat ovat kehittyneet erittäin suotuisasti ja maalimyynti niin Sloveniassa kuin naapurimaissa Kroatiassa, Bosnia-Herzegovinassa ja Serbiassa on kasvussa. DO-RALin  liiketoimintojen osto tarjoaa Teknokselle paikallisen läsnäolon, jolta pohjalta toimintaa on hyvä  kehittää mahdollistaen markkinaosuuksien kasvun.

Dominik Zupan on nimitetty uuden yhtiön toimitusjohtajaksi ja DO-RALin nykyinen henkilökunta siirtyy uuteen yhtiöön. Teknoksen tavoitteena on vahvistaa organisaatiota sekä  laajentaa tuotevalikoimaa myös metalliteollisuuden maaleihin.

Yhtiö muuttaa syksyn aikana suurempiin tiloihin pääkaupungin Ljubljanan lähelle.  Uusiin tiloihin tulevat myös tuotevarasto sekä tilat tekniselle palvelulle ja sävytystoiminnalle.

Liiketoimintojen osto on Teknoksen kasvustrategian mukainen. Se tukee myös Teknoksen  strategiaa paikallisesta asiakaspalvelusta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Teknos on ostanut slovenialaisen jälleenmyyjän ja perustaa myyntiyhtiön Sloveniaan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat