Mauri Suuperko Helsingin kaupungin rakentamispalvelun toimitusjohtajaksi

Helsingin kaupunginvaltuusto on valinnut diplomi-insinööri Mauri Suuperkon uuden rakentamispalvelu-yksikön toimitusjohtajan virkaan. Hän aloittaa toimessa ensi vuoden alusta, kun liikepalvelulautakunnan alaisuuteen perustetaan rakentamispalvelu, joka tuottaa rakennusalan asiantuntija- ja tuotantopalvelut kaupunginhallinnon yksiköille. Organisaatioon siirtyy noin 1 400 henkilöä HKR-Tekniikasta, HKR-Ympäristötuotannosta, kiinteistöviraston geotekniseltä osastolta ja Helsingin Satamasta.

Helsingin kaupunginvaltuusto on valinnut diplomi-insinööri Mauri Suuperkon uuden rakentamispalvelu-yksikön toimitusjohtajan virkaan. Hän aloittaa toimessa ensi vuoden alusta, kun liikepalvelulautakunnan alaisuuteen perustetaan rakentamispalvelu, joka tuottaa rakennusalan asiantuntija- ja tuotantopalvelut kaupunginhallinnon yksiköille. Organisaatioon siirtyy noin 1 400 henkilöä HKR-Tekniikasta, HKR-Ympäristötuotannosta, kiinteistöviraston geotekniseltä osastolta ja Helsingin Satamasta.

image

Mauri Suuperko jätti helmikuussa itse perustamansa kiinteistönhoito- ja siivouspalveluyritys Lujapalvelut Oy:n toimitusjohtajan tehtävät. Suuperko on edelleen Lujapalveluiden hallituksen jäsen. Aiemmin Suuperko on toiminut aluejohtajana Engel Palvelut Oy:ssä vuosina 2002-2005. Sitä ennen hän on hoitanut toimitusjohtajan tehtäviä Aaro Kohonen Oy:ssä 2000-2002 ja RDC-Management Oy:ssä 1993-2000.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Mauri Suuperko Helsingin kaupungin rakentamispalvelun toimitusjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat