A-Insinöörit -yhtiöryhmä yhtenäistää yritysnimiään

A-Insinöörit -yhtiöryhmään kuuluvien yhtiöiden nimiä yhtenäistetään kesäkuun alusta siten, että kaikkien konserniyhtiöiden nimissä tulee näkymään nimi A-Insinöörit. Konsernin emoyhtiön nimi vaihtuu AI-yhtiö Oy:stä A-Insinöörit Oy:ksi ja konsernin tytäryhtiöistä Insinööritoimisto A-Insinöörit Oy vaihtaa nimensä A-Insinöörit Suunnittelu Oy:ksi ja Rakennuttajatoimisto A-Rakennuttajat Oy muuttuu A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:ksi. Lisäksi Insinööritoimisto Geotesti Oy vaihtaa nimensä alkusyksystä A-Insinöörit Geotesti Oy:ksi.

A-Insinöörit -yhtiöryhmään kuuluvien yhtiöiden nimiä yhtenäistetään kesäkuun alusta siten, että kaikkien konserniyhtiöiden nimissä tulee näkymään nimi A-Insinöörit. Konsernin emoyhtiön nimi vaihtuu AI-yhtiö Oy:stä A-Insinöörit Oy:ksi ja konsernin tytäryhtiöistä Insinööritoimisto A-Insinöörit Oy vaihtaa nimensä A-Insinöörit Suunnittelu Oy:ksi ja Rakennuttajatoimisto A-Rakennuttajat Oy muuttuu A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:ksi. Lisäksi Insinööritoimisto Geotesti Oy vaihtaa nimensä alkusyksystä A-Insinöörit Geotesti Oy:ksi.

”Yritysnimien yhtenäistämisellä on tärkeä rooli konsernin kehittämisessä eteenpäin. On todella hienoa, että voimme jatkossa tarjota koko konsernin palveluja A-Insinöörien nimissä”, kommentoi vuoden 2009 alusta konsernin toimitusjohtajana työskennellyt tekniikan lisensiaatti Petri Laurikka.

Nimenvaihdoksien taustalla on yrityskuvan yhtenäistämiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen liittyvät toimet. Muutostoimet käynnistettiin vuonna 2007, jolloin yrityksessä lähdettiin sisäisesti kehittämään yritysidentiteettiä. Samalla yritysrakenteen kehitystoimiin liitettiin pidemmän aikavälin suunnitelma nimien yhdenmukaistamisesta.

Nimenvaihdosten myötä A-Insinöörit ottaa kesäkuun alusta käyttöön myös uuden yritysilmeen, jonka on suunnitellut AD Tero Mäkinen Mainostoimisto Piirtek Oy:stä.

Lisäksi A-Insinöörien hallituksen puheenjohtaja vaihtuu. Hallituksen pitkäaikainen puheenjohtaja Toimi Tarkiainen luopuu tehtävistään ja uutena hallituksen puheenjohtajana aloittaa diplomi-insinööri Heikki Käkönen. Käkönen kuului rivijäsenenä myös yhtiön edelliseen hallitukseen. Uusina hallituksen jäseninä aloittavat Kiinteistö-Tapiola Oy:n toimitusjohtajana työskennellyt rakennusneuvos Asko Salminen sekä diplomi-insinööri Leo Seppänen.

”Asko Salminen vahvistaa A-Insinöörien hallitustyöskentelyssä etenkin kiinteistökehityksen ja kiinteistönpidon keskeistä asiakasnäkökulmaa”, toteaa puheenjohtajuudesta luopuva Tarkiainen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “A-Insinöörit -yhtiöryhmä yhtenäistää yritysnimiään”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi