Kokeile kuukausi maksutta

Haltonilta sisäilmaratkaisut Shanghain maailmannäyttelyyn rakennettavaan Kirnuun

Sisäilma- ja sisäympäristötuotteisiin, ratkaisuihin ja palveluihin erikoistunut Halton toimittaa JKMM Arkkitehtien suunnittelemaan Suomen paviljonkiin, ”Kirnuun”, sen näyttely- ja VIP-kerrosten ilmanjakoratkaisun. VIP-tiloissa ratkaisu perustuu muunneltaviin talotekniikkapalkkeihin, jotka on varustettu energiatehokkailla Led-valaisimilla.

Sisäilma- ja sisäympäristötuotteisiin, ratkaisuihin ja palveluihin erikoistunut Halton toimittaa JKMM Arkkitehtien suunnittelemaan Suomen paviljonkiin, "Kirnuun", sen näyttely- ja VIP-kerrosten ilmanjakoratkaisun. VIP-tiloissa ratkaisu perustuu muunneltaviin talotekniikkapalkkeihin, jotka on varustettu energiatehokkailla Led-valaisimilla.

image

Palkeissa on myös korkean tilojen muunneltavuuden mahdollistava Adaptable Climate -ratkaisu. Sen avulla sisäilma säätyy tarpeen mukaan säästäen tehokkaasti energiaa. 

Historian suurin maailmannäyttely avautuu Shanghaissa toukokuun alussa 2010. Maailmannäyttelyn teemana on Parempi kaupunki, parempi elämä (Better City, Better Life). Suomi-paviljongin pääteemat ovat ”paremman elämän” tekijät: hyvinvointi, osaaminen ja ympäristö. 

Näyttelyn päämääränä on käsitellä kaupungistumisen kehitystä ja löytää mittaviin pulmiin myönteisiä ratkaisuja ihmiskunnan parhaaksi pitkälle tulevaisuuteen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Haltonilta sisäilmaratkaisut Shanghain maailmannäyttelyyn rakennettavaan Kirnuun”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat