Kokeile kuukausi maksutta

Kolin arkkitehtikilpailussa palkittiin kaksi ehdotusta

Kolin kansallispuiston arkkitehtuurikilpailun voitti Louhi-niminen ehdotus, jonka työryhmä koostuu JKMM Arkkitehdit ja LOCi Maisema-arkkitehdit -toimistojen väestä. Lisäksi annettiin kunniamaininta Purnukka-nimiselle työlle, jonka takana on muun muassa Arkkitehtitoimisto Harris-Kjisik.

Kolin kansallispuiston arkkitehtuurikilpailun voitti Louhi-niminen ehdotus, jonka työryhmä koostuu JKMM Arkkitehdit ja LOCi Maisema-arkkitehdit -toimistojen väestä. Lisäksi annettiin kunniamaininta Purnukka-nimiselle työlle, jonka takana on muun muassa Arkkitehtitoimisto Harris-Kjisik.

Lieksan kaupungin järjestämään kilpailuun kutsuttiin neljä työryhmää. Kilpailualueen pinta-ala on noin yhdeksän hehtaaria.

-Tavoitteena on rakentaa palkituista arkkitehtitoimistoista tiimi, jossa toimijoiden vahvuudet pääsevät oikeuksiinsa, sanoo keskuksen rakennuttajan Napa-Koli Oy:n yrittäjä Ari Uusikangas. Lisäksi tarkoitus on koota hankkeen ympärille muita yhteistyökumppaneita.

Alueelle on määrä tulla muun muassa leirintäalue, retkeilyhotelli, loma-asuntoja sekä ratsastus- ja ulkoilureittejä. Kaavoituksen vahvistamiseen arvellaan kuluvan kaksi vuotta.

 

Voittajaehdotus Louhi internetissä: http://www.jteppo.fi/koli_materiaali_k/louhi1.jpg

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kolin arkkitehtikilpailussa palkittiin kaksi ehdotusta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat