Kokeile kuukausi maksutta

Technopolis laajentaa Kuopion Viestikadun toimitiloja

Technopolis laajentaa Viestikadulla Kuopion yliopiston välittömässä läheisyydessä olevia tilojaan. Viestikadun toisen vaiheen kustannusarvio on noin 9,6 miljoonaa euroa ja bruttoala 13 400 neliömetriä, johon sisältyy 236 paikan autohalli. Hankkeen arvioidaan valmistuvan syyskuussa 2010.

Technopolis laajentaa Viestikadulla Kuopion yliopiston välittömässä läheisyydessä olevia tilojaan. Viestikadun toisen vaiheen kustannusarvio on noin 9,6 miljoonaa euroa ja bruttoala 13 400 neliömetriä, johon sisältyy 236 paikan autohalli. Hankkeen arvioidaan valmistuvan syyskuussa 2010.

Viestikadun toisen vaiheen tiloista on vuokrattu sitovin sopimuksin 73 prosenttia. Tiloihin sijoittuu tietointensiivisten alojen yrityksiä, kuten tietotekniikan palvelukeskus Istekki Oy sekä rakennusalan palveluntarjoaja Skanska Talonrakennus Oy.

Viestikadun ohella Technopoliksella on Kuopiossa Microkadulla teknologiakeskus, jonka viidennen vaiheen on ollut tarkoitus valmistua joulukuussa 2009.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Technopolis laajentaa Kuopion Viestikadun toimitiloja”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat