Vahanen osti enemmistön Insinööritoimisto Mittatyö Suomesta

Vahanen-konsernin emoyhtiö Vahanen International Oy on ostanut 80 prosenttia Jyväskylässä toimivan Insinööritoimisto Mittatyö Suomi Oy:n osakekannasta. Kaupan myötä Vahaselle tulee uusi toimipiste Jyväskylään ja yhtiö vahvistaa samalla asemiaan Keski-Suomen uudis- ja korjausrakennesuunnittelun markkinoilla. Yrityskauppaan kuului myös Virossa toimiva Insinööritoimisto Mittatyö Eesti Oü. Mittatyö Suomen toimitusjohtajana jatkaa Jukka Holopainen.

Vahanen-konsernin emoyhtiö Vahanen International Oy on ostanut 80 prosenttia Jyväskylässä toimivan Insinööritoimisto Mittatyö Suomi Oy:n osakekannasta. Kaupan myötä Vahaselle tulee uusi toimipiste Jyväskylään ja yhtiö vahvistaa samalla asemiaan Keski-Suomen uudis- ja korjausrakennesuunnittelun markkinoilla. Yrityskauppaan kuului myös Virossa toimiva Insinööritoimisto Mittatyö Eesti Oü. Mittatyö Suomen toimitusjohtajana jatkaa Jukka Holopainen.

Mittatyö Suomella on laaja kokemus asuin-, liike- ja toimistorakennusten sekä julkisten ja teollisuusrakennusten korjaus- ja uudisrakennesuunnittelusta sekä geoteknisistä tutkimuksista ja suunnittelusta. Mittatyö Suomella on lisäksi merkittävää osaamista kosteus-, mikrobi- ja sisäilmaongelmiin liittyvistä tutkimuksista ja korjaussuunnittelusta.

Mittatyö Suomen liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa vuonna 2009, ja sen palveluksessa on 16 asiantuntijaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vahanen osti enemmistön Insinööritoimisto Mittatyö Suomesta”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat