Vahanen osti enemmistön Insinööritoimisto Mittatyö Suomesta

Vahanen-konsernin emoyhtiö Vahanen International Oy on ostanut 80 prosenttia Jyväskylässä toimivan Insinööritoimisto Mittatyö Suomi Oy:n osakekannasta. Kaupan myötä Vahaselle tulee uusi toimipiste Jyväskylään ja yhtiö vahvistaa samalla asemiaan Keski-Suomen uudis- ja korjausrakennesuunnittelun markkinoilla. Yrityskauppaan kuului myös Virossa toimiva Insinööritoimisto Mittatyö Eesti Oü. Mittatyö Suomen toimitusjohtajana jatkaa Jukka Holopainen.

Vahanen-konsernin emoyhtiö Vahanen International Oy on ostanut 80 prosenttia Jyväskylässä toimivan Insinööritoimisto Mittatyö Suomi Oy:n osakekannasta. Kaupan myötä Vahaselle tulee uusi toimipiste Jyväskylään ja yhtiö vahvistaa samalla asemiaan Keski-Suomen uudis- ja korjausrakennesuunnittelun markkinoilla. Yrityskauppaan kuului myös Virossa toimiva Insinööritoimisto Mittatyö Eesti Oü. Mittatyö Suomen toimitusjohtajana jatkaa Jukka Holopainen.

Mittatyö Suomella on laaja kokemus asuin-, liike- ja toimistorakennusten sekä julkisten ja teollisuusrakennusten korjaus- ja uudisrakennesuunnittelusta sekä geoteknisistä tutkimuksista ja suunnittelusta. Mittatyö Suomella on lisäksi merkittävää osaamista kosteus-, mikrobi- ja sisäilmaongelmiin liittyvistä tutkimuksista ja korjaussuunnittelusta.

Mittatyö Suomen liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa vuonna 2009, ja sen palveluksessa on 16 asiantuntijaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vahanen osti enemmistön Insinööritoimisto Mittatyö Suomesta”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi