Kokeile kuukausi maksutta

Isännöintiliitto jakoi tunnustusta

Isännöintiliitto on valinnut vuoden 2010 isännöintiyrityksen, isännöitsijän ja isännöintiteon. Tapiolan Lämpö Oy Espoosta valittiin vuoden isännöintiyritykseksi ja TVT Asuntojen isännöintipalveluiden päällikkö Timo Laaksonen nimettiin vuoden isännöitsijäksi. Realia Isännöinti sai tunnustusta vuoden isännöintiteosta. Isännöintiliitto jakoi palkinnot Isännöintipäivillä.

Isännöintiliitto on valinnut vuoden 2010 isännöintiyrityksen, isännöitsijän ja isännöintiteon. Tapiolan Lämpö Oy Espoosta valittiin vuoden isännöintiyritykseksi ja TVT Asuntojen isännöintipalveluiden päällikkö Timo Laaksonen nimettiin vuoden isännöitsijäksi. Realia Isännöinti sai tunnustusta vuoden isännöintiteosta. Isännöintiliitto jakoi palkinnot Isännöintipäivillä.

Tapiolan Lämpö palkittiin korjaushankkeiden kehitystyöstä, joka on perusteluiden mukaan tuonut selkeitä hyötyjä asiakastaloyhtiöille. Keskeinen osa ovat kumppanuussopimukset korjauksia suunnittelevien insinööritoimistojen kanssa. Tapiolan Lämmöllä on kumppanuussopimukset Reijo Patronen Oy:n, Raksystems Anticimex Oy:n, Vahanen Oy:n ja Inspecta Oy:n kanssa.

Vuoden isännöitsijänä palkittiin Timo Laaksonen, joka on kehittänyt kiinteistöhoitopalveluiden laadun valvontaa. TVT Asunnoilla tehdään jokaisessa talossa kahdesti vuodessa erityiset laatukierrokset, jolloin tarkastetaan paikat sekä kirjataan laatutasot lomakkeelle. Tiedot lomakkeilta tallennetaan tietokantaan ja näin pystytään seuraamaan palveluiden laatua vuodesta toiseen.

Realia Isännöinnin ennakoiva yhteistyö kiinteistönpidossa palkittiin vuoden 2010 isännöintitekona. Perustelujen mukaan yritys on yhteistyössä insinööritoimisto Raksystems Anticimexin kanssa rakentanut taloyhtiöille tehokkaita palveluita kiinteistönpitoon.

Realia Isännöinnin asiakasyhtiöille on tarjottu kolmen tasoisia palvelupaketteja kiinteistön kunnon selvittämiseksi. Näistä asiakkaat ovat voineet valita yhtiölle sopivimman.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Isännöintiliitto jakoi tunnustusta”

  1. Tapiolan Lämmön kumppanuuspalkinto täytyy olla vitsi. TL:n ja yhteistyökumppaneiden toiminta ollut ainakin meidän yhtiön osalta todella alaarvoista. Onneksi löytyy muitakin toimijoita.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat