Aberdeen Property Fund Finland I Ky ja rakennusyhtiö Peab Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla rahasto ostaa Peabilta Seinäjoelle rakennettavan noin 6 000 neliön liikerakennuksen. Kauppa tulee voimaan myöhemmin sovittujen ehtojen täytyttyä. Osoitteessa Päivölänkatu 12 sijaitsevan kiinteistön käyttäjäksi tulee Tokmanni Oy, jonka kanssa on allekirjoitettu pitkäaikainen vuokrasopimus.

Aberdeenin rahasto ostaa Peabilta liikekiinteistön Seinäjoelta

Aberdeen Property Fund Finland I Ky ja rakennusyhtiö Peab Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen, jolla rahasto ostaa Peabilta Seinäjoelle rakennettavan noin 6 000 neliön liikerakennuksen. Kauppa tulee voimaan myöhemmin sovittujen ehtojen täytyttyä. Osoitteessa Päivölänkatu 12 sijaitsevan kiinteistön käyttäjäksi tulee Tokmanni Oy, jonka kanssa on allekirjoitettu pitkäaikainen vuokrasopimus.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Kiinteistökaupan kohde on toinen vaihe Peabin rakentamaa Avenas-kauppakeskushanketta, jonka ensimmäisessä vaiheessa rakenteilla oleva K-citymarketin rakennus valmistuu tänä keväänä. Tokmannin liikerakennuksen rakennustyöt käynnistyvät helmi-maaliskuun vaihteessa ja rakennus valmistuu vuoden 2011 aikana.

”Avenas-kauppakeskuksen alueella on noin kuusi hehtaaria kaupallista rakennusoikeutta, myös tulevista vaiheista käydään jatkuvasti neuvotteluja useiden eri toimijoiden kanssa”, Peabin Länsi- ja Pohjois-Suomen aluejohtaja Mika Katajisto toteaa.

Teboil avasi alueelle polttoaineen jakeluaseman marraskuussa. Alueen uudet katu- ja liikennejärjestelyt valmistuvat kaikilta osin kevään aikana.

”Kiinteistön kaupallisesti ja liikenteellisesti hyvä sijainti Seinäjoen Päivölän kehittyvällä alueella sekä pitkäaikainen vuokrasopimus Tokmannin kanssa olivat merkittävimmät kauppasopimukseen johtaneet tekijät”, Aberdeen Asset Management Finlandin Jari Pouttu perustelee kauppaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Aberdeenin rahasto ostaa Peabilta liikekiinteistön Seinäjoelta”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi