Skanska aloittaa Liberti-asuinkorttelin rakentamisen Niittymaalla Espoossa

Skanska on aloittamassa Niittymaan Liberti-puistokorttelin asuinkerrostalojen rakentamisen. Ensimmäisenä kohteista on lähdössä liikkeelle As. Oy Espoon Suulperi. Se koostuu kahdesta rakennuksesta, joihin tulee yhteensä 50 asuntoa. Suulperi on juuri tuotu ennakkomarkkinointiin, ja asuntojen rakentamisen arvioidaan alkavan syksyllä 2012 ja valmistuvan alkuvuonna 2014.

Skanska on aloittamassa Niittymaan Liberti-puistokorttelin asuinkerrostalojen rakentamisen. Ensimmäisenä kohteista on lähdössä liikkeelle As. Oy Espoon Suulperi. Se koostuu kahdesta rakennuksesta, joihin tulee yhteensä 50 asuntoa. Suulperi on juuri tuotu ennakkomarkkinointiin, ja asuntojen rakentamisen arvioidaan alkavan syksyllä 2012 ja valmistuvan alkuvuonna 2014.

image

Kokonaisuudessaan korttelin on suunniteltu valmistuvan vuoteen 2018 mennessä, jolloin alueella on asukkaita arvioilta yli 1000.

”Tavoitteena on toteuttaa omaleimainen puistokortteli, jonka sydämen muodostaa vehreä ja vireä keskuspuisto. Kortteliin tulevat rakennukset on nimetty inhimillisten toiveiden ja asioiden mukaan, esimerkiksi Suulperi paljastaa kasvonsa kohti aurinkoa”, projektipäällikkö Kati Valtonen kertoo.

”Suulperi saa jatkossa seuraa Jamista, Kulmurista, Buugista ja Smailista. Korttelin viimeistelevät 17-kerroksinen Hujoppi sekä sisäpihalle rakennettava yhteistila Miitti.”

Suur-Tapiolan alueeseen kuuluva Niittymaa sijaitsee Länsiväylän varrella, ja vuonna 2015 avautuu tulevan Länsimetron asema vajaan kilometrin päähän Libertistä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska aloittaa Liberti-asuinkorttelin rakentamisen Niittymaalla Espoossa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat