Kokeile kuukausi maksutta

Icecapital myi Satolle 126 vuokra-asuntoa 23 miljoonalla

Sato Oyj on ostanut Icepital Housing Fund I Ky:ltä 126 vapaarahoitteista vuokra-asuntoa pääkaupunkiseudulta. Asunnot sijaitsevat kolmessa kohteessa, joista kaksi on Espoon Kilossa kivenheiton päässä juna-asemasta ja kolmas Vantaan Tikkurilassa samoin juna-aseman tuntumassa. Uudehkojen asuntojen keskipinta-ala on noin 55 neliötä. Kaupan arvo oli 23,1 miljoonaa euroa.

Toinen Saton hankkimista Espoon kohteista sijaitsee osoitteessa Kilonkallionkuja 5.

Pääasiassa uusiin asuntoihin investoivan Saton sijoitusasuntoinvestoinnit olivat viime vuonna noin 191 miljoonaa euroa, josta noin 45 miljoonaa euroa oli vanhan kannan hankintoja Suomessa. Valmiista kannasta Sato hankkii sekä yksittäisiä asuntoja että useita kohteita sisältäviä asuntoportfolioita.

”Saton strategisena tavoitteena on saavuttaa neljän miljardin euron sijoitusomaisuus vuoteen 2020 mennessä. Investoinneista pääosa suunnataan pääkaupunkiseudulle, jossa on suurin kysyntä pienikokoisiin vuokra-asuntoihin”, Saton liiketoimintajohtaja Tuula Entelä sanoo.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Icecapital myi Satolle 126 vuokra-asuntoa 23 miljoonalla”

  1. Eläkeyhtiöille siis syntyy SATOssa merkittävä vuokra-asuntomassa. Vuokrien keskikorotus on S:n 2013 tilinpäätöksessä 7 %; jaksamista vaan vuokralaislle sitten kun Varmatilmariset tämän aikanaan myyvät todennäköisesti pääomasijoittajalle.

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat