NCC ja LähiTapiola Asuntorahasto Prime ky ovat allekirjoittaneet sopimuksen 53 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta Helsingin Herttoniemeen.Rakentaminen alkaa välittömästi ja asunnot valmistuvat loppuvuodesta 2015.

NCC toteuttaa 53 asuntoa LähiTapiola Asuntorahasto Prime ky:lle

NCC ja LähiTapiola Asuntorahasto Prime ky ovat allekirjoittaneet sopimuksen 53 vapaarahoitteisen vuokra-asunnon rakentamisesta Helsingin Herttoniemeen.Rakentaminen alkaa välittömästi ja asunnot valmistuvat loppuvuodesta 2015.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Nyt myyty kohde on ensimmäinen hanke täydennysrakennuskorttelissa Herttoniemen Hitsaajankadulla, jonne tullaan rakentamaan vaiheittain yhteensä noin 150 asuntoa.

”Haluamme tarjota vuokralaisillemme korkeatasoisia ja laadukkaita asuntoja toimivien julkisten liikenneyhteyksien varrelta. Asuntojen sijainti metroaseman ja palveluiden vieressä on ideaalinen vuokralaisille”, sanoo LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n kiinteistörahastojohtaja Kim Särs.

LähiTapiola Asuntorahasto Prime Ky -rahastolla LähiTapiola-ryhmä tarjoaa vaivattoman asuntosijoitusmahdollisuuden asiakkailleen. Asuntorahasto Primen tavoitekoko on 300 miljoonaa euroa ja rahastoon tullaan hankkimaan yli 1500 vuokra-asuntoa.
 
”Olemme iloisia alkavasta yhteistyöstä LähiTapiolan asuntorahaston kanssa. NCC tulee jatkossakin panostamaan monipuoliseen asuntotuotantoon sekä hyviin kumppanuksiin”, kommentoi maajohtaja Juha Korkiamäki.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC toteuttaa 53 asuntoa LähiTapiola Asuntorahasto Prime ky:lle”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi