Kokeile kuukausi maksutta

Tuomas Särkilahti Skanskan toimitusjohtajaksi

Tuomas Särkilahti on nimitetty Skanska Oy:n toimitusjohtajaksi ja Skanska Suomi -liiketoimintayksikön johtajaksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään heinäkuun alussa.

Tällä hetkellä Tuomas Särkilahti toimii Skanska Oy:n varatoimitusjohtajana. Hän on ollut Skanskan palveluksessa 17 vuotta. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on työskennellyt muun muassa toimialajohtajana, aluejohtajana, tulosyksikön johtajana sekä hankinnan ja kehitystoiminnan parissa.

Särkilahti raportoi Skanska AB:n johtoryhmän jäsenelle ja Skanska Oy:n hallituksen puheenjohtajalle Anders Danielssonille, joka vastaa Skanskan Pohjoismaissa toimivista rakentamisen yksiköistä.
”Muutaman viime vuoden aikana olemme palauttaneet Skanska Suomi -yksikön tuloskuntoon. Meidän on jatkossakin varmistettava, että perusasiat, joiden varaan rakennamme toimintamme, pysyvät hallinnassa. Haluan tehdä Skanskasta entistä vahvemman rakennusalan edelläkävijän Suomessa”, sanoo Särkilahti tiedotteessa.

“Olen iloinen voidessani toivottaa Tuomaksen tervetulleeksi Skanska Suomen toimitusjohtajaksi. Hänen laaja kokemuksensa, kattavat rakennusalan verkostonsa sekä aktiivisuus työturvallisuuden, henkilöstön kehittämisen, ympäristötehokkuuden ja eettisyyden parissa varmistavat, että Skanska Suomen liiketoiminta kehittyy jatkossakin suotuisasti”, sanoo Johan Karlström, Skanska AB:n pääjohtaja.
Tuomas Särkilahti seuraa tehtävässä Kenneth Nilssonia, joka siirtyy uuteen tehtävään Skanska Ruotsi -liiketoimintayksikön operatiiviseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi elokuusta alkaen. Nilsson raportoi Skanska Ruotsi -liiketoimintayksikön johtajalle Pierre Olofssonille.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Tuomas Särkilahti Skanskan toimitusjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat