Kokeile kuukausi maksutta

Mika Soini nimitettiin NCC Property Developmentin toimitusjohtajaksi

NCC:n kiinteistökehityksestä ja rakennuttamispalveluista Suomessa vastaavan NCC Property Development Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Mika Soini (53). Hän on viimeksi toiminut NCC Rakennus Oy:n pääkaupunkiseudun talonrakentamisen toimialajohtajana. Soini seuraa uudessa tehtävässään Tero Estovirtaa, joka nimitettiin toukokuussa EQ:n kiinteistövarainhoidon johtajaksi.

Kuuntele juttu

Soini on 25 vuoden aikana ehtinyt toimia NCC:llä muun muassa erilaisissa työmaatehtävissä, liiketoiminnan kehittämisessä, Optiplanin toimitusjohtajana sekä Turun aluejohtajana.

”Mika Soinin työkokemus antaa hyvän pohjan lähteä vetämään kiinteistökehittämisen toimintoja. Seuraajan haku on käynnissä ja uskon, että kiinnostusta löytyy”, NCC Rakennuksen toimitusjohtaja Harri Savolainen arvioi.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Mika Soini nimitettiin NCC Property Developmentin toimitusjohtajaksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat