Are toimittaa valaistuksen Länsimetron yleisötiloihin

Are Oy toimittaa Länsimetron yleisötilojen valaisimet ja valaistuksen ohjaukseen liittyvät DMX- ja Dali-järjestelmät sekä kenttälaitteet. Länsimetro Oy ja Are allekirjoittivat tänään sopimuksen, jonka arvo on noin 4,5 miljoonaa euroa.

Havainnekuva Niittykummun metroasemasta.

Länsimetro allekirjoitti urakkasopimuksen myös Anvia Securi Oy:n kanssa.  Urakkaan kuuluu elektromekaaninen lukitusjärjestelmä liittymisineen koko metron yhteiseen järjestelmään ohjelmointeineen. Sopimus on arvoltaan 2,1 miljoonaa, ja se sisältää myös varsinaisten lukkojen asennuksen.

”Asemien betonivaluista on tehty jo puolet. Rakentajia on asemilla, tunnelissa ja kuiluilla yhteensä 1 122, ja työt etenevät hyvää vauhtia”, Länsimetro Oy:n toimitusjohtaja Matti Kokkinen sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Are toimittaa valaistuksen Länsimetron yleisötiloihin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat