Hartela-yhtiöt Oy:n hallitus on kutsunut konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi diplomi-insinööri Juha Korkiamäen (53). Hän aloittaa uudessa tehtävässään 5.1.2015. Hartela-yhtiöiden nykyinen toimitusjohtaja Heikki Hartela keskittyy jatkossa uusiin strategisiin kehityshankkeisiin ja hallitustyöskentelyyn.

Hartela-yhtiöt saa uuden toimitusjohtajan NCC:ltä

Hartela-yhtiöt Oy:n hallitus on kutsunut konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi diplomi-insinööri Juha Korkiamäen (53). Hän aloittaa uudessa tehtävässään 5.1.2015. Hartela-yhtiöiden nykyinen toimitusjohtaja Heikki Hartela keskittyy jatkossa uusiin strategisiin kehityshankkeisiin ja hallitustyöskentelyyn.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Korkiamäki siirtyy uuteen tehtäväänsä NCC Housing -liiketoiminta-alueen maajohtajan tehtävistä, joissa hän on toiminut vuodesta 2009. Sitä ennen hän vastasi lukuisista asuntorakentamisen johtotehtävistä NCC-konsernissa vuodesta 1999.

Tätä artikkelia on kommentoitu 6 kertaa

6 vastausta artikkeliin “Hartela-yhtiöt saa uuden toimitusjohtajan NCC:ltä”

  1. Onko NCC:kin kriisissä? Ovet käy, selektiivinen valinta alkaa tuottamaan tulosta. Ensin sulaa tilauskanta, sitten lähtee työtätekevä jengi ja jäljelle jää NCC:n näköiset tekijät taivasteleen menneitä vuosikymmeniä ja haikelemaan, kunhan mikään ei muuttuisi. Vai onko tämä systemaattista johtoryhmän kierrätystä.

  2. Ei ole kriisissä. Ruotsalaisten valta vain alkaa näkymään joka päiväisessä elämässä ja päätöksissä. Aivopestyimmät pärjää ruotsalaisten kanssa. Omilla aivoilla toimivat tekevät omia ratkaisuja ja tarttuvat tilaisuuteen.

  3. Mitäpä, jos tässä olisikin käynyt niin ihmeelliseti, että Hartela onnistui houkuttelemaan huipputyypin NCC:ltä toimarikseen ? Ja jos NCC:llä oli kierrätystarvetta, niin tässähän kävi kaikille hienosti. Markkina toimii niinkuin pitääkin.

  4. Ei varmasti ole nimestä kiinni kuka mitäkin lafkaa ”vetää” kulloinkin. Muutokset lienevät halukkuutta vaihtaa työnantajaa/ympäristöä. Hyville henkilöille löytyy aina ottajia ja vaihtelu virkistää sano kissa, kun mummolla pöytää pyyhki !

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi